Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Я обіцяв, що про наших пацанів не забудуть»

Переможцем проєкту «Голос країни-13» став ветеран війни зі Львова Михайло Панчишин

Артем Пивоваров та Михайло Панчишин. Фото з відкритих джерел
Артем Пивоваров та Михайло Панчишин. Фото з відкритих джерел

29 жовтня у Варшаві відбувся суперфінал наймасштабнішого українського конкурсу пісні «Голос країни-13». Переможцем став ветеран війни зі Львова Михайло Панчишин із позивним «Пташкін». До перемоги його привели талант, красивий голос, мужній вигляд і фінальна пісня з тренером Артемом Пивоваровим.

Під час «сліпих» прослуховувань до нього розвернулися усі чотири крісла. Усі чотири тре­нери переконували Михайла Панчишина, щоб хлопець йшов саме у його команду. Михайло ви­брав Артема Пивоварова.

— Я обрав Артема Пивоварова, бо це артист, який має найпотужнішу енергію, — каже Михай­ло. — Це людина, яка збирає повні зали не лише своєю музикою, а й глибинними сенсами своїх текстів. Тим більше, він збирає мільйони гри­вень для українського війська, за що я його дуже поважаю. І їздить на передову підтримувати їх­ній бойовий дух.

За результатами глядацького голосування до суперфіналу шоу потрапили два учасники — Юрій Городецький із команди Наді Дорофєєвої та Михайло Панчишин із команди Артема Пиво­варова. У третьому етапі фіналу вони виконали пісні, з якими виступали на сліпих прослухо­вуваннях проєкту. Юрій Городецький виконав композицію «Києве мій», а Михайло Панчишин — власну пісню «Невідомий солдат», яку при­святив побратимам. А потім Панчишин разом з Пивоваровим заспівали його хіт «Маніфест». За словами Михайла Панчишина, «ця пісня ста­ла сучасним гімном української незламності».

За результатом глядацького голосування пе­ремогу у 13-му сезоні вокального шоу «Голос країни» здобув Михайло Панчишин. Кубок, який отримав переможець Панчишин, за словами Пивоварова, буде розіграно на сторінках Арте­ма і Михайла у соцмережах, а кошти від цієї акції буде передано на підтримку підрозділу «Бойові Бобри», у якому воював Михайло Панчишин.

Довідка «ВЗ»

25-річний воїн зі Львова Михайло Панчи­шин за професією — кухар-кондитер, до по­вномасштабного вторгнення рф займався співом, був солістом гурту Ptashkin. У 2017-ому Панчишин став переможцем восьмого сезону телевізійного талант-шоу «X-Фактор». З березня 2022 року Михайло пішов захища­ти Україну від російських окупантів. Зокрема, брав активну участь у звільненні Київської об­ласті та в обороні Бахмута. Зараз його визна­ли не придатним до військової служби через проблеми зі здоров’ям.

Схожі новини