Передплата 2024 ВЗ

Strikeshop: усе для військових у центрі Львова

Strikeshop — це мережа магазинів, що діє у Львові, Дніпрі, Івано-Франківську та Коломиї. Уже більше 10 років вона пропонує якісне військове та airsoft-спорядження від перевірених виробників в Україні. Цьогоріч компанія Strikeshop стала офіційним постачальником airsoft-систем для ЗСУ та НГУ, дозволивши тренуватися українським захисникам набагато дешевше, простіше та безпечніше, ніж з вогнепальною зброєю

Ідеологія Strikeshop

Вирізняє Strikeshop ідеологія розвитку мілітарної та страйкбольної культури в Україні. Магазини мережі - це не тільки місце, де можна купити щось потрібне, але й ідейні центри, де страйкболісти, військові, стрільці та інструктори можуть поспілкуватися та цікаво провести час. Підрозділ компанії Strikeshop Action постійно веде роботу з офіційного визнання страйкболу видом спорту в Україні та допомагає у командоутворенні гравцям. З початком повномасштабного вторгнення, магазини значно розшили асортимент товарами для військових, забезпечуючи потреби фронту. Надавалася й безоплатна волонтерська допомога окремим підрозділам ЗСУ.

Чому львівські військові обирають Strikeshop?

Бо тут є все необхідне! Ви можете купити в магазинах мережі чи замовити в інтернет-магазині strikeshop.com.ua/:

— Плитоноски та розвантажувальні системи;

— Військову форму в статутному пікселі та інших камуфляжах;

— Тактичне взуття;

— Рюкзаки та підсумки;

— Аксесуари до зброї;

— Тренувальне спорядження та зброю для страйкболістів;

— Товари для кемпінгу: намети, пальники, спальні мішки, каремати тощо.

Військові, поліцейські, працівники ДСНС, СБУ та лікарі мають постійно діючі 10% знижки на більшість асортименту. Все це, разом з гарним сервісом та високою оперативністю, створило чудову репутацію магазинів Strikeshop: 9 з 10 покупців, згідно з внутрішнім опитуванням, лишаються максимально задоволеними отриманими послугами.

Офіційне представництво брендів

Strikeshop є офіційним представником в Україні тайванського бренду Specna Arms, що виробляє airsoft-спорядження, тренувальну зброю та ігрову електроніку. Також мережа магазинів ексклюзивно представляє бренди Mactronic (професійні ліхтарі) та Armored Claw (тактичні рукавиці). Тісна співпраця налагоджена й з українськими виробниками, які полюбилися вітчизняним мілітаристам — U-Win, M-Tac, Camo-Tec, UA-Tac та інші.

Тактичні тренування

«Хочеш миру — готуйся до війни», це знає кожен. Але й під час війни Strikeshop продовжує тренувати всіх бажаючих на власних полігонах у Львові, Львівській та Івано-Франківській областях. Для тренувань використовується страйкбольна зброя, яка повністю копіює бойову за зовнішнім виглядом, вагою та органами керування, але стріляє пластиковими кулями. Окрім тренувань, що мають на меті тактичну підготовку, в магазинах Strikeshop діють airsoft-тири, куди можна прийти всією сім`єю.

Запрошуємо львів`ян до магазинів Strikeshop!

На сьогодні мережа Strikeshop складається з 5 точок продажів, інтернет магазину strikeshop.com.ua, декількох полігонів та страйкбольних тирів:

— Львів, вул. Торгова, 11 (діє магазин та тир);

— Львів, вул. Зелена, 162 (діє магазин та CQB полігон);

— Дніпро, вул. Ярослава Мудрого, 59А (діє магазин);

— Івано-Франківськ, вул. Залізнична, 2 (діє магазин та тир);

— Коломия, вул. Шевченка, 20 (діє магазин та тир);

Полігони для тренувань розташовані поряд з с. Бродки, с. Городок, с Брюховичі Львівської області та у с. Сопів Івано-Франківської області.

Станьте більш ніж покупцями! Долучіться до спільноти Strikeshop вже сьогодні!