Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Telesyk Toys: бестселер-забавки щасливих людей

​​​​​​​У новому креативному магазині дитячих іграшок можна не тільки знайти забавку до смаку, а й дізнатися історію походження найвідоміших іграшок світу

Якраз до свята Миколая у Львові з"явився надзвичайний креативний простір-крамниця для дітей. На вулиці Шевській,1, у тій же кам"яниці, де театр пива «Правда», відкрився магазин дитячих іграшок та ігор Telesyk Toys. Це справжня дитяча мрія, яка стане знахідкою і для батьків: тут можна не тільки вибрати забавку чи настільну гру до смаку, а й весело і пізнавально провести час.

Як з"явилася ця крамниця? Віддавна Telesyk Airlines був брендом дитячого одягу в магазині одягу «Авіація Галичини». Справи бренду йшли добре, він розростався, ставав все успішнішим і хотів рости далі. Зробити не просто крамницю дитячого одягу, а світ казки та забавок для щасливих людей придумав Юрко Назарук - ідейний засновник бренду.

«Іграшка оживає тільки у світі фантазій та в руках умілих дослідників. От ми і створили простір, де можна побавитись, подивитись як це працює, поекспериментувати та надихнутись, - розповів «ВЗ» Юрко Назарук . – Адже усе, чого ми спочатку навчились, ми навчились через забавки. Вони дарують щирі емоції і чисту енергію. Я живу цим новим проєктом уже декілька місяців, а насправді - це чергова дитяча мрія. Ми хочемо зробити один із кращих просторів у світі, де кожен знайде свою забавку.

Ми хотіли познайомити дітей зі світом іграшок, розповісти їх історію, знайти ті, які вже змінили світ, і показати, що є бестселером в інших країнах. Наше завдання — показати найкраще і стати порадником у світі забавки, зробити трохи щасливішим. Бо певне не всі знають, що люди бавляться в «Йо-йо» вже більше 2500 років; перші «Пазли» являли собою мапи світу, розпиляні по державних кордонах, і за допомогою їх вивчали географію у школах. «Монополію» запатентували у 1935 році і з того часу в неї зіграло 750 мільйонів людей по всьому світу. А машинки бренду Matchbox з`явились через заборону приносити до школи іграшки, більші за сірникову коробку — так розробник створив для своєї доньки першу модель.

Ми відбираємо лише ті іграшки, якими самі бавимось. Бо хочемо, щоб кожен, хто їх купує, міг бути певним, що бавитись — корисно і цікаво. І віримо, що дорослі мають обирати іграшки і допомагати з вірним вибором своїм дітям. Бо забавки щасливих людей — це або крута історія створення, або захопливе використання фізичних явищ для гри, або геть нова для нас культура з відповідними елементами, або все відразу. Запрошуємо в простір щасливих людей, тут бавляться всі! Ми дуже хотіли встигнути до Миколая, аби помогти бородатому з тими його щорічними біганинами. На мою думку, є велика потреба в таких магазинах, бо більшість з них наразі виглядає, як епіцентри. І є велика амбіція, щоб черговий проєкт зі Львова підкорив світ!».

Фото з відкритих джерел