Передплата 2024 «Добра кухня»

Лікар з Луцька пішов на шоу, щоб виграти мільйон

Головний виграш не забрав, однак виграв пристойну суму

Олександра Онофрійчука, який вчора засвітився на телеекрані, впізнали усі його пацієнти. Він — лікар Волинської обласної лікарні, проводить ультразвукову діагностику щитоподібної залози. Тепер же відкрили його не лише як професіонала своєї справи, а ще і як інтелектуала.

Пан Олександр став учасником другого випуску шоу «Хто хоче стати мільйонером», що виходить на одному з телеканалів. Умови прості: відповідаєш на запитання — отримуєш за це гроші, помиляєшся — зароблене втрачаєш. До фінішу — 15 запитань різної складності.

Перший блок лікар з Луцька пройшов з легкістю, маючи впевнені знання. У другому відчувалось, що десь таки сумнівався, але зіграла роль не лише відмінна ерудиція, а й інтуїція. Чоловік упевнено йшов до фіналу. Однак за два кроки до фінішу Олександр Онофрійчук все ж зійшов з дистанції, зупинивши гру та забравши зароблені до цього моменту гроші.

Підвело лікаря запитання про зброю, яку під час Другої світової війни планували використати США проти Японії. І хоч під час обговорення на язиці крутилося правильне «кажани-бомби», бо ж міркування мав логічні, розповідав, що читав, як люди використовували дельфінів, як торпеди… Все ж відповідати не став й свої чесно зароблені своїм розумом 200 тисяч гривень забрав. Дружина Яна, яка була у студії як група підтримки, дуже пораділа за чоловіка. І зауважила:

— Я задоволена. Не стільки грошима, а насамперед тим, що Саша себе реалізував. Він молодець: сам собі і мені, і, може, багатьом іншим довів, що він може!

Читайте також: Валентина Ткач — ткаля у третьому поколінні

Схожі новини