Передплата 2024 «Добра кухня»

Важливі дрібниці: вибираємо фурнітуру для меблів

Фурнітура — це набір важливих допоміжних аксесуарів, що використовуються в процесі виготовлення меблевих гарнітурів чи окремих предметів для оформлення інтер'єру.

Правильно підібрані петлі, ручки, замки, напрямні елементи сприяють зручності використання виробів і подовжують термін їхньої служби.

Сучасна меблева фурнітура має різну функціональну направленість. Вона може відповідати за естетичне оформлення предметів, з'єднувати їхні складові частини, виконувати роль фіксатора, забезпечувати безшумне відкривання дверцят чи ящиків.

Найфункціональнішу фурнітуру для меблів можна придбати на сайті viyar.ua/catalog/mebelnaya_furnitura/, залишивши заявку. Доставка здійснюється по Києву та інших містах України.

Телескопічні меблеві напрямні

Телескопічні аксесуари, які ще називають кульковими, дозволяють без значних зусиль відкривати навіть масивні конструкції. Вони мають досить простий механізм, що складається з таких елементів:

  • металевих полозів;
  • кульок;
  • частин стопора;
  • пластикових обмежувачів.

Телескопічні напрямні можуть бути суцільними або розбірними, складатися з кількох секцій, мати один чи декілька рівнів. Від особливостей конструкції та її складності залежить вартість виробів. Напрямна фурнітура випускається у різних кольорах. Кульки виготовляються зі сталевого сплаву чи нейлону. Найбезшумнішими вважаються пластикові деталі. Інші переваги телескопічних складових елементів — надійність функціонування, універсальність, можливість витримувати великі механічні навантаження. Вони використовуються в процесі збирання комодів, тумб і гардеробних.

Петлі та ручки для меблів

В асортимент меблевої фурнітури входять петлі та ручки. Від їхньої якості залежить зручність використання шаф чи тумб у житловому приміщенні. Рекомендується звертати увагу на вироби з довідниками. Вони коштують дорожче, але забезпечують підвищену комфортність експлуатації меблів.

Меблеві ручки впливають на естетичність інтер’єру. Їхня ціна залежить від якості використаного матеріалу. Надійнішими вважаються вироби, що стійко переносять вплив зовнішніх агресивних факторів. Краще вибирати металеві ручки з захисним покриттям, що запобігає розвитку корозії. У сучасних дизайнерських стилях частіше використовуються ручки простої та лаконічної форми.

Кріпильна та стяжна меблева фурнітура

Правильно вибрати та купити фурнітуру для меблів допоможе каталог, розміщений на сайті інтернет-магазину «ВіЯр». Компанія пропонує:

  • підвіси та шини для шаф;
  • метизи;
  • корпусні стяжки;
  • різноманітні з'єднувальні деталі та багато іншого.

Основна задача кріпильної фурнітури — полегшити процес збирання меблів. Спеціалісти компанії «ВіЯр» надають професійні консультації щодо вибору з'єднувальної продукції. Під час вибору враховується вид і конструкційні особливості меблів. Для виготовлення фурнітури використовуються лише якісні матеріали. Це гарантує абсолютно безпечне та надійне використання меблів.

Схожі новини