Передплата 2024 ВЗ

Кращі фільми про валютний трейдинг

Тривале вивчення спеціалізованої літератури про торгівлі на ринку Форекс – досить стомлююче заняття.

Тому навчальний процес можна трохи розбавити переглядом художнього фільму на схожу тематику. Таким чином ви зможете поєднати приємне з корисним і отримати додаткову інформацію по темі, дізнатися про різні секрети, фізично і морально відпочиваючи.

У силу свій специфічності, кількість кінострічок, які розповідають нам про світ валютного трейдингу та forex, не велика. Але ми відібрали для вас найбільш цікаві та пізнавальні:

1. Wall Street. Це своєрідна класика світового кінематографа, сюжет якої розповідає нам про спекуляції на фондових ринках. Учасники торгів отримали доступ до інсайдерської інформації, на чому будувалася їх стратегія заробітку. Втілити отримані від перегляду фільму знання на практиці вам навряд чи вдасться, тому розглядати цей фільм варто, мабуть, лише з художньої точки зору. Крім цього, трейдери зможуть наочно побачити, чим закінчуються подібні ігри.

2. Вовк з Уолл-стріт. Завдяки цій чудовій кінострічці ви зможете зрозуміти основні принципи, на яких будується біржова торгівля і як трейдеру сколотити фінанси на спекуляції в Інтернеті. Втім, мова йде тут про довірче управління на фондовому ринку та про те, як головний герой з відомої на весь світ вулиці Уолл-стріт досяг значного успіху завдяки власній харизмі.

3. У топці (Boiler Room). У цьому фільмі сюжет будується навколо залучення інвестицій клієнтів через продаж їм цінних паперів. Трейдери можуть наочно побачити в фільмі, як слід продавати і працювати, щоб домогтися серйозних результатів. Після перегляду відпадають всілякі сумніви з приводу необхідності якісного навчання.

4. Аферист. Фільм показує, до чого можуть призвести непродумані дії і зайвий ризик. Тому завдяки даній картині, яка, до речі, знімалася по реальним подіям, трейдери зможуть зрозуміти, як не варто торгувати на біржі.

5. Трейдери на 1 000 000 доларів (Million Dollar Traders). Якщо ви бажаєте не просто розслабитися, але ще й отримати корисні знання та навички, цей документальний серіал – те, що вам потрібно. Він розповідає про те, як проводився цікавий експеримент менеджером одного з хедж-фондів. За задумом режисера вісім осіб отримали в розпорядження по мільйону доларів для валютної торгівлі. При цьому вони зовсім не знали пристрій фінансового ринку і мали різні спеціальності. Що з цього вийде, ви зможете дізнатися після перегляду серіалу.

Отож, дивіться цікаві фільми про валютний ринок, набирайтесь досвіду і починайте свою історію на міжнародному ринку Форекс.

Схожі новини