Передплата 2024 «Добрий господар»

А на білих тапочках прапори «Новоросії» не пробували штампувати?

В асортименті для російських маразматиків — медалі за взяття Києва, Львова й Одеси, «прапороносні» в’єтнамки і біжутерія

Прилавки російських «воєнторгів» ломляться від «ширпотребу». Товар під червоні дати календаря підганяють. І до річниці окупації Криму маразматичних сувенірів наштампували (у серії «Вежливые люди» — футболки, чашки, брелоки, шеврони з пиками «зелених чоловічків»). І до 9 Травня вже запаслися — «карнавальними» орденами і медалями. Залишилося тільки з кремлівськими про рекламу домовитися. А що: випустили б рекламні проспекти, на яких Путін — із зіркою «Герой ДНР» (за 899 рублів), Медведєв — у розписаних прапорами «Новоросії» в’єтнамках, а спікерша Матвієнко — у кліпсах з ДНРівською символікою.

З рекламними слоганами — без проблем. Їх можна з коментарів відвідувачів «воєнторгівських» інтернет-магазинів запозичити. Ось, наприклад, допис під презентацією «новоросійських» шльопанців: «Купил, обул и пошлёпал в Новороссию». Кращого слогана і не треба.

До маразматичної «сувенірки» треба ж ще й пропагандистські бірки зметикувати. Як ось цей опис до медалі «Новоросії» «За боевые заслуги»: «Учреждена по аналогии с такой же медалью, которая существовала в Вооруженных Силах Советского Союза. По задумке её учредителей и лично Игоря Стрелкова, она должна поставить в единый ряд бойцов, отличившихся в годы Великой Отечественной войны, боевых действий в Афганистане, других горячих точках и на Юго-Востоке Украины. У этих медалей есть даже внешнее сходство, не говоря уже о заслугах, за которые её вручают». Купив за 499 рублів медальку — й одразу ж такий же заслужений, як ветерани Другої світової чи воїни-афганці.

Але навіть зірка героя чи георгіївський хрест ДНР з «новоросійськими» медальками на додачу — не вершина шизофренії. Для «путіноїдів» вже наштампували медалі за взяття Києва, Львова та звільнення Одеси (від «київської хунти», звісно ж). «Визволителями» пропонують стати за 499 рублів.

«Приходи в Киев — тут я тебя и закопаю. А медаль маме повезут», — підписався під медаллю за взяття української столиці киянин Віталій.

Краще б медальок «Заслуженный ватник России» наштампували.

Схожі новини