Передплата 2024 ВЗ

«Публіка пищала від задоволення»

Коломию збурив скандальний стриптиз з продовженням у нічному клубі

В Інтернеті опубліковані фото, де видно, як стриптизерка демонструє з молодиком різні пози камасутри. Відвідувачі знімали “безкоштовний секс” на відео...

Соцмережі рясніють коментарями. Люди пишуть, що завдяки цьому Коломия увійшла в історію. Мовляв, районне місто демонструє “продвинутість” у розпусті. Серед коментарів: “Коломия — не помия”, “Секс спровокував нетверезий гуцул, якого треба відправити в АТО”... “Це свідчить про моральну розпущеність організаторів вечірки, відсутність моральності персоналу, — зазначив житель Коломиї Сергій. — Як можна в складний і неспокійний час організовувати вечірку зі стриптизом? А потім ще й показувати усім секс. Це неповага до відвідувачів”. “На сході — війна, на заході — бл...дство”, — висловив свою думку пенсіонер з Тернополя Володимир.

Журналіст “ВЗ” звернулася за коментарем до адміністратора нічного клубу Дарії Міняйлюк. Вона запевняє, що статевого акту не було, мовляв, фото- та відеоматеріали в соцмережах не повністю ілюструють картину, яка була під час вечірки. Статевий акт лише імітував один із відвідувачів, який підійшов до танцівниці, танцював з нею, а потім на кілька секунд опустив штани і...

“До стриптизерки підійшов чоловік, відштовхнув іншого відвідувача, почав роздягатися, — зауважила пані Дарія. — В цей момент ми виключили музику, чоловік одягнувся. Якби я не знала ситуації, то по фотографіях в Інтернеті я б теж повірила, що був статевий акт. Чоловік взяв її на руки, були танці. Після інциденту до відвідувача підійшла наша охорона, вивела з клубу. Публіка пищала від задоволення. Неповнолітніх на цій вечірці не було. Серед відвідувачів — 19-25-річні хлопці і жінки. Для жінок вхід на вечірку стриптизу був безкоштовним, для хлопців — 30 гривень”.

Пані Дарія каже, що відвідувач, можливо, не з Коломиї, виглядає на 28-30 років. Персонал закладу його досі ніколи не бачив. Керівництво нічного клубу написало заяву в правоохоронні органи, щоб покарати винуватця топлес-шоу з елементами сексу. Слідчий відділ Коломийського міського відділу міліції вніс факт порушення громадського порядку в нічному клубі до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Про це повідомив начальник міського відділу міліції Остап Білейчук. Відкрито кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення за ст. 296 (хуліганство), ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

“Працюємо п’ятий рік, виступи стриптизерок були неодноразово, — продовжує розмову Дарія Міняйлюк. — Ніколи не було таких випадків. Я була в шоку. Чоловік сам роздягнувся, ми нікого не роздягаємо. Хлопець, напевно, був напідпитку — це ж нічний клуб”.

Стриптизерку на виступ до Коломиї запросили зі Львова. Майстриня еротичних танців Ольга має ліцензію на цей вид діяльності. Журналіст “ВЗ” хотіла почути думку танцівниці щодо інциденту, зокрема запитати, де межа, через яку під час шоу не має переступати професійна стриптизерка? Однак пані Ольга вимкнула телефон...

Політолог, заступник голови комісії з питань молоді та спорту Коломийської міської ради шостого скликання Юрій Палійчук повідомив у соцмережах, що власник цього нічного клубу в Коломиї — лідер молодіжної організації Партії регіонів. Співвласниця нічного клубу Тетяна Донченко підтвердила “ВЗ”, що її чоловік Михайло був у лавах Партії регіонів, але торік склав повноваження. Пані Тетяна — аполітична, займається бізнесом — “розкруткою нічного клубу”. Запевняє, що сексу під час шоу не було. Припускає, що імітація статевого акту — провокація від якогось конкурента. Мовляв, таким чином хтось хотів підірвати репутацію “одного з найкращих нічних клубів Коломиї”.

“Припускаю, що це був трюк когось з конкурентів, щоб очорнити наш заклад, — вважає Тетяна Донченко. — Відвідувач прийшов без спідньої білизни, зняв штани і — голий. Ніякого сексу не було, маємо підтвердження з наших відеокамер. Люди, які це допустили, будуть покарані. Цього ніхто не хотів! Дякую Богу, що не трапилася пожежа, вбивство”.

“Це був День армії, — далі веде Тетяна Донченко. — Такі заклади (нічні клуби. — Авт.) якось повинні працювати, платити працівникам зарплату. А куди ті діти (молодь, публіка нічних клубів. — Авт.). мають подітися? Невже по під’їздах сидіти з наркотиками? Що, ми усі зараз маємо йти на війну? Душею я за Україну, виступаю за те, щоб допомогти армії. Наш нічний клуб теж допомагав бійцям АТО, проводив благодійні акції. Наш охоронець воює в АТО...”.

Схожі новини