Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Навіює кохання, ходить по вогнищу та проколює себе наскрізь

До спеціалістів із паранормальних явищ звертаються навіть політики

Іван Артюшок називає себе парапсихологом-практиком. Без проблем може засунути руку в розплавлений свинець, пройтися по вогнищу чи навіть проколоти своє тіло наскрізь дротом. Може впливати на події, долі, навіює кохання, зцілює від найстрашніших недуг…

Виконати такий трюк для пара­психолога не є проблемою.

Здібності Іван Петрович почав розвивати ще у шкільному віці. Каже, поталанило зустріти хорошого вчителя, який і допоміг розвинути паранормальні можливості. Чоловікові випала нагода взяти участь у закритих дослідженнях, щоправда, говорити про це категорично відмовляється. «Давав підписку про нерозголошення», — пояснює.

— У будь-яких спецслужбах завжди є парапсихологи, що впливають на події та поведінку людей. У Росії, наприклад, існує ціла військова частина екстрасенсів. В Україні ця система слабша, адже на її розвиток потрібні чималі кошти. Нині не проходять жодні міжнародні переговори, на яких не працювала б група біоенергооператорів, — розповідає Іван Артюшок. — Парапсихологи отримують багато замовлень вплинути на виборців під час передвиборчих перегонів.

Парапсихолог розповідає, що за допомогою думки можна впливати не лише на події, а й навіювати кохання чи насилати прокляття. Запевняє, найпростіші психологічні техніки у таких справах — найрезультативніші.

— Усі секретні служби світу вчать своїх агентів маніпулювати людьми саме за допомогою любовного почуття. У Радянському Союзі, наприклад, існувала ціла школа КДБ, — продовжує. — Ця техніка проста. Найголовніше — викликати у людини якомога більше позитивних емоцій. Має значення вміння говорити та слухати об’єкта. Правильно сформульовану похвалу треба ввести у підсвідомість, аби вона діяла безвідмовно. Праця Дейла Карнегі «Як завоювати друзів та впливати на людей» певний час друкувалася під грифом «Лише для службового користування». Щодо проклять, то свого часу брав участь у дослідженнях негативного біоенергоінформаційного впливу. Негативна дія може проводитися як цілеспрямовано, так і несвідомо. Серед далеких родичів, знайомих або колег завжди знайдеться заздрісник, і його негативні думки про вас потихеньку роблять свою справу. В гітлерівській Німеччині «чорний» відділ другого управління Аненербе випробовував магічні, логічні, та інші високоефективні окультні психоенерготехнології, аби використовувати їх як зброю. На сучасному етапі розвитку науки (особливо квантової фізики) ця проблема починає набирати загрозливих форм. Напрацьовано спеціальні генератори полів, ідентичних біополю людини, які дозволяють на відстані впливати на поведінку як людей, так і тварин. Впливати на чужу свідомість може навчитися будь-хто. От тільки у одних кінцевий результат буде кращим, в інших — слабшим. Це як у спорті: тренований штангіст може за раз принести вагу 200 кілограмів, а звичайний чоловік носитиме її 20 разів. Людські надможливості безмежні, треба лише розвивати їх та підтримувати у «тонусі».

Тренуючи свої надздібності, Іван Артюшок навчився робити неймовірні речі. Може пройтися босоніж по вогнищу або проколоти власне тіло наскрізь. Виконуючи такі трюки, не відчуває болю. Ця здатність, каже, результат розкриття таємниць власної підсвідомості. До таких фокусів вдається лише у стані глибокого трансу.