Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Огнєвіч сьогодні запалить «Євробачення-2013»

Сьогодні вся Україна триматиме кулаки за голосисту 27-річну співачку Злату Огнєвіч, яка представляє цьогоріч нашу державу на популярному міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення”.

Саме сьогодні Злата вийде на сцену шведського міста Мальме, де відбудеться перший півфінал вокального поєдинку. Трансляцію грандіозного дійства глядачі зможуть переглянути в ефірі Першого національного телеканалу. Її початок стартує о 21.50.

Офіційне ВІДКРИТТЯ 58-го “Євробачення” відбулось у шведському Мальме у неділю, 12 травня. Поява на червоній доріжці української команди викликала найбільшу хвилю оплесків. Адже тендітна красуня Злата Огнєвіч з’явилась на церемонії у супроводі українського богатиря Ігоря Вовковінського, який свого часу переїхав у США і зі зростом 2 м 34 см визнаний найвищим американцем.

Теплий прийом підбадьорив українських виконавців. “У Швеції усі такі привітні до нас, — поділилась враженнями Злата Огнєвіч. — Це додає впевненості та сил. Сподіваюсь, на виступі теж усе буде гаразд”.

Віри у перемогу Огнєвіч додає також той факт, що у сьогоднішньому півфіналі вона вийде на сцену Malmо Arena із піснею Gravity (“Тяжіння”) під щасливим номером сім. Злата неодноразово зазначала, що вірить у магію цифр. Магією пронизаний і номер українки. На сцену Злату виносить велетень Ігор Вовковінський, який символізує внутрішню силу виконавиці, що допомагає їй подолати усі труднощі на шляху до мети. Особливих похвал заслуговує конкурсна сукня співачки, яка нагадує блискуче вбрання русалки. Фантазійну атмосферу на сцені “Євробачення” Огнєвіч також допомагатимуть створювати чотири потужні бек-вокалісти, які представляють різні культури та вносять у конкурсну пісню Gravity етнічне звучання.

Міжнародні букмекерські контори пророкують Златі Огневіч друге місце на “Євробаченні-2013”. За правилами конкурсу переможця визначатиме найбільша кількість голосів за результатами інтерактивного телевізійного голосування телеглядачів (50%) і національного журі (50%). Глядачі не мають права голосувати за виконавця власної країни. Нагадаємо, вирішальні вокальні «бої» відбудуться 14, 16 травня — у півфіналах, а великий фінал призначено на 18 травня.

Схожі новини