Передплата 2024 «Добрий господар»

Еріка: «Мені хотілося оголитись перед публікою у всіх сенсах!»

Передвеликодні дні співачка присвятила гастролям по теплому Криму і створенню нового кліпу

Красуня Еріка (на фото) не втомлюється працювати — усі святкові дні співачка гастролювала. Дівчина розповіла кореспонденту “ВЗ” про роботу з британськими діджеями, пропозиції знятись в кіно та про свою заповітну мрію.

— Еріко, чим потішите меломанів найближчим часом?

— У мене, як завжди, наполеонівські плани. Пишемо альбом пісень мого авторства разом із продюсером — Сергієм Кузіним. Працюємо з американським партнером, відомим у США оперним співаком Джорджем Комскі, а ще з голлівудськими продюсерами — володарями Grammy Бобі Кемпбелом та Ендрю Капнером. Експериментуємо з культовими британськими діджеями. Готуємо нову танцювальну програму, щоб відриватися влітку з курортниками. До речі, зараз я у Криму. Отримала масу нових вражень, що надихали мене в період створення нового відео, яке тут знімали. Кліп вже готовий. Це мій гімн довго­очікуваному літу і світлому коханню. Цим кліпом даємо друге життя моїй вже досить відомій пісні… Відео презентуємо наприкінці травня.

— Чи є артист, з яким мріє­те виступити?

— Мрію про дует із Стінгом. Перші кроки до цієї мрії вже зроблено — я була на його концертах. Стінг — справжній музичний шаман!

— В якій ролі, окрім співачки, хотіли б себе спробувати?

— Мабуть, спробую себе у кіно. Маю декілька цікавих пропозицій. На жаль, не з України. Кличуть на неоднозначну роль в російському проекті та на дуже незвичну роль в міжнародному. Сподіваюся, ви розумієте, що зараз я не можу відкрити широкому загалу всі карти.

— Що символізують ваші татуювання?

— Мої татуювання мають особисте значення. Нікому не відкриваю їхню суть. Наступне татуювання буде спонтанним, як два поперед­ні, якщо взагалі буде.

— Користуєтесь послугами відомого майстра?

— Майстер тату — дуже інтимна професія, тому прислухаюсь до рекомендацій. Мого татуювальника порекомендував продюсер Сергій Кузін.

— У вас була відверта фотосесія з рок-атрибутикою та мотоциклами. Хто подав ідею зробити її в байкерському стилі?

— Відкрию невеличкий секрет. Це була вже друга моя відверта фотосесія. Креатив йшов з боку команди журналу і з мого боку теж. Скажімо, мій внутрішній рок-н-рол на той момент повністю гармонізував з візуальним результатом тієї фотосесії. В житті я така, як і на сцені, — концентрат важкокерованої енергії. В моїх жилах пульсує струм — від позитивного імпульсу до негативного. Сподіваюсь, я вже досягла певного творчого розвитку, щоб не асоціюватися з черговою представницею «поющих трусов». Просто мені хотілось розрядитися, оголитися перед публікою. У всіх сенсах. Я ж доросла дівчина. До того ж мене влаштовує власне тіло. Наберуся нахабства припустити, що не тільки мене.

— Ви схильні до авантюризму?

— Все моє життя — нескінченний авантюризм! Наприклад, підлітком я по-справжньому билася з «отсидевшим» мужиком. До крові!!! Повірте, я й досі відчайдушна хуліганка. Можу вчудити щось таке, що шокує навіть тих, хто знав мене довгі роки.

— Ходить багато чуток про те, чи є у вас кохана людина. Яким повинен бути чоловік, аби сподобатись Еріці?

— Бути впевненим у своїх силах, з чіткою життєвою позицією, з почуттям гумору, умінням любити і віддавати свою любов, поважати тебе. А також просто, з легкістю ставитись до життя.

Схожі новини