Передплата 2024 «Добра кухня»

Меладзе зрікся «Голосу країни»

Третій сезон проекту “Голос країни”, який стартує на каналі “1+1” 10 березня, втратив свого ідейного наставника та покровителя Костянтина Меладзе.

Після аварії, в якій Меладзе своїм авто на смерть збив жінку, ходять чутки, що продюсер взагалі збирається піти з шоу-бізнесу...

Креативний продюсер шоу “Голос країни” Ірина Іонова наголосила, що Меладзе погодився залишитись консультантом проекту, проте жодних контрактів на цей сезон канал із ним не підписував. Проте керівники шоу сподіваються на віддану роботу нового музичного продюсера “Голосу”. “Місце Меладзе посяде композитор і аранжувальник Юрій Шепета, який багато років працював у команді Костянтина і був його консультантом і помічником у попередніх сезонах “Голосу країни”, — повідомила Ірина Іонова.

Генеральний директор “1+1 медіа” Олександр Ткаченко розповів, що третій сезон шоу вирішили зробити легендарним. Вперше усі тренери є українськими зірками — це Святослав Вакарчук, Тіна Кароль, Олег Скрипка та Олександр Пономарьов. Ведучими проекту залишаються Андрій Доманський та Катерина Осадча.

Творці проекту також наголошують, що у цьому сезоні зібрали унікальні голоси, які потрапили на “сліпі прослуховування”. У шоу візьмуть участь і зарубіжні співаки, тобто географія виконавців розширилася. На участь у “Голосі країни-3” надійшло понад 1000 заявок. До запису на прослуховуваннях потрапили 120 учасників.