Передплата 2024 ВЗ

«Сальна» сукня зігріє Карпу – на розігріві у Менсона

Уперше до України з концертом у рамках світового турне Hey Cruel World Tour прибув шок-рокер, скандальний і контраверсійний Мерлін Менсон. Українські шанувальники американської легенди підготували йому подарункову одежину — вишиванку з чорним перевернутим хрестом.

Щоправда, за словами фанатів, майстриню, яка б погодилась вишити замовлений візерунок, знайти було не так вже й легко. Забобонні, мовляв, усі…

Не МЕНШ РЕТЕЛЬНО до приїзду культового музиканта готувався й гурт Qarpa, який виступив на розігріві у знаменитості. Cпівачка Ірена Карпа з цієї нагоди навіть пошила сукню. Хоч і не з наймоднішої у цьому сезоні тканини, а з… сала!

Не поспішайте звинувачувати Ірену у плагіаті. Карпа запевняє, ідею «м’ясисто-сальної» сукні запозичила зовсім не у Леді Гаги. Каже, так готувалася до ймовірного кінця світу.

— Свого сала у мене мало, а кажуть, що холодно буде, от жирна сукня і загріє, — прогнозує Ірена Карпа. — А ще я зможу всіх голодних підгодувати. З мене можна буде підщипнути шматок. Головне, щоб люди з собою часник в прикуску принесли… Сама ж їсти не буду, я своє на примірках відщипала, а на концерті рот зайнятий буде, я ж співаю…

Карпа також розповіла, що “Менсон — це своєрідний лакмусовий папірець проблем сучасного суспільства, його лірика — зворушливий голос скривдженого его в “жорсткій” обгортці”.