Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Кінець сміху» – останній концерт за календарем майя

Студія «Магарич» «відзначила» останні дні світу

Ще не встиг розчинитися післясмак жартів від студії «Магарич», якими вони поділилися напередодні виборів, як ось — чергова порція сміху від знаних гумористів. На сцені Національного театру ім. М. Заньковецької жартівники презентували нову програму «Кінець сміху». Адже, за старою доброю традицією, будь-які важливі події в житті суспільства треба відзначати як годиться. Святкуючи на початку грудня своє 6-річчя, студія «Магарич» встигла підготуватися до чергового концерту і запросила публіку на урочисте висміювання кінця світу. Допомагали їм у цьому випускник «Фабрики зірок-4» Денис Любимов, який робив компліменти жінкам у залі, фіналістка «Голосу країни» Тоня Матвієнко, яка довела, що блондинки-інтелектуалки існують, народний артист України Степан Гіга, якому «приміряли» різнокольорові вуса, та модерн-балет Dalkroz.

Микола КУЦИК, Богдан Гациляк, Ярослав Стень, Кирило Палиця, Юрій Король та Микола Сичевський — головні «магаричівці», які упродовж 2,5 годин встигають бути політиками, даішниками, космонавтами, гуцулами, водіями маршруток та «Надінькою», «Гєником» та «Іполітом» із нової версії «Іронії долі», знятої компанією «Верховина Pictures».

Актори поділились безліччю порад, що варто зробити перед кінцем світу. Набрати кредитів і записати їх на тещу. На ці гроші організувати в Москві гей-парад («Потім археологи проведуть розкопки і дізнаються, хто ж насправді тут жив»), купити місто Санкт-Петербург і назвати його «Степано-Бандерівськ» («Уявіть, як виступає Путін і розповідає, у якому місті він народився»), збудувати космічний ковчег на 450 місць і заповнити його депутатами («Якщо уся ця нечисть полетить — кінця світу точно не буде!»).

Шквал оплесків та нестримний сміх викликала «Іронія долі» в інтерпретації студії «Магарич». «Кожен рік під Новий рік гуцули ходять в лазню і міряються, у кого… довша трембіта», — крилаті фрази на новий лад смішили публіку мало не до сліз. «Гєник» замість свого друга опинився у гуртожитку медінституту в Тернополі, там на нього чекала «Надінька», і, здається, зовсім не чекав «Іполіт», якого погрожували перетворити на «інваліда». А на завершення усі «магаричівці» гуртом наряджали новорічну ялинку та допомогли залові повернутися в дитинство.