Передплата 2024 «Добре здоров’я»

З декрету – на новорічний бал

Співачка Людмила Ясінська влаштувала у нічному клубі «Пікассо» репетицію прийдешньої Новорічної ночі, під час якої представила нову святкову музичну українсько-балканську програму Keep It Up!.

За ОСТАННІЙ РІК у житті молодої співачки, телеведучої і бізнес-леді відбулося чимало змін. Вона вийшла заміж за ізраїльського кінопродюсера і режисера Рамі Дамрі, народила чудову донечку Мілі, а відтак більшість часу проводила у Тель-Авіві. Втім, ані переїзд на батьківщину чоловіка, ані народження дитини не зупинили її прагнення займатися справою життя — музикою.

У «декретній відпустці» зіркова білявка навіть не мрія-ла про відпочинок. І під час вагітності, і вже після народ-ження — із маленькою Мілі у колисці — співачка вчила іврит у тель-авівському університеті, записувала нові пісні, відвідувала заняття вокалу і гри на фортепіано… Останнє вміння Людмила продемонструвала, презентуючи новий сингл Keep It Up! — пісню, прем’єра якої відбулась ще влітку на головній сцені Львова під час Євро-2012. Львівській пуб-ліці балканські ритми припали до снаги, адже з цією ж композицією, яка має також україномовний варіант, Ясінська вийшла “на біс!”.

Не обійшлося без прем’єр. Непідробну атмосферу створили на сцені Люда Ясінська та команда, презентуючи пісню Love You right. Заради яскравого номера співачка “поцупила” у батька з гаража кермо від авто. Тато, не без здивування, споглядав на “оновлене” кермо в позолоті та стрічках на сцені...

Неможливо було не зауважити й вокальних змін Люди. Одразу видно, що уроки вокалу молода мама під час декрету не прогулює. За словами співачки, нещодавно вона почала працювати над новим проектом і записом альбому із відомим ізраїльським композитором Нахум Гейман.

Розширився не лише репертуар, а й склад команди співачки. Новорічну програму Людмила презентувала, заручившись підтримкою бек-вокалістів, шоу-балету «Атлантік», трубачів та перкусіоніста.