Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Комфорт, світло та затишок з EcoFlow

На жаль, маємо такі життєві обставини, що ми зовсім не застраховані від планових чи позапланових відключень електрики в Україні. Усе залежить від активності ворога, вправності ЗСУ та майстерності наших енергетиків.

Тому українці терміново шукають альтернативу мережевій електриці, щоб освітити свої оселі, або ж забезпечити безперервний процес виробництва. павербанк

Не дивно, що найактуальнішим придбанням тепер є ліхтарі, акумуляторні лампи, павербанки та генератори. Вони сьогодні на піку продажів.

Усі ці пристрої можна замінити одним альтернативним джерелом електрики. Фактично, цей пристрій є потужним павербанком. Але він не обмежується лише зарядкою телефонів, планшетів та ноутбуків. Його робочі показники дозволяють підключити різноманітні побутові прилади. Мова йде про зарядну станцію EcoFlow DELTA 2 (1024 Вт·ч).

Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 — ідеально підходить при відключенні електрики. З вихідною потужністю змінного струму 1800 Вт ви можете живити більше 90% побутових приладів, тим самим забезпечити комфорт та затишок своїй сім'ї. Її використання сприятиме безперебійній професійній діяльності.

Якщо ж ви полюбляєте активний відпочинок на природі, риболовлю, таку станцію завжди можна взяти зі собою, це дозволяють її габарити та вага (12 кг). Завдяки літій-іонно-залізо-фосфатному акумулятору ви отримаєте роки регулярного використання. До речі, зарядити станцію від 0 до 80% можна приблизно за 50 хвилин, Технологія X-Stream означає, що DELTA 2 буде заряджатися у 7 разів швидше, ніж у конкурентів. Якщо у вас є можливість під'єднати станцію до портативних сонячних панелей, ви отримаєте безкоштовну та екологічну енергію.

Керувати станцією можна й дистанційно. Маючи Wi-Fi, включати та виключати прилад можна за допомогою програми EcoFlow. Якщо ж мережа відсутня, управління можна здійснювати за допомогою Bluetooth.

EcoFlow має свій додаток, який показує, скільки сонячної енергії ви споживаєте і скільки ват споживають ваші побутові прилади. Це дозволить вам чи на місці, чи дистанційно регулювати процес споживання енергії.

Якщо ж ви зупинили свій вибір на купівлі зарядної станції EcoFlow DELTA 2, то радимо її придбати у Фірмовому інтернет-магазині Norfin в Україні. Адже ви отримаєте офіційний товар з офіційною гарантією 5 років. Це дуже важливо! Адже час до часу читаємо інформацію про пожежі в квартирах, які спричинили матеріальні збитки та травми при використанні чи неправильному користуванні різноманітними зарядними станціями.

Схожі новини