Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Страхування від коронавірусу — надійний фінансовий захист

Постійні хвилі коливань епідемії COVID-19 змушують уряди всіх країн шукати ефективні методи захисту своїх громадян.

Науковці працюють у лабораторіях, не покладаючи рук, і вже з’явилися різні види вакцин, продовжується пошук дієвих ліків. Люди також намагаються вберегтися від хвороби, одягаючи маски та дотримуючись дистанції. Ще одним видом захисту від наслідків цієї хвороби є добровільне страхування від коронавірусу. У такий спосіб страхові компанії пропонують взяти на себе виплату грошової компенсації тим, хто захворів, особливо з важкими наслідками. Таким чином, людина, потрапивши на лікарняний, може не хвилюватися про те, де брати гроші на лікування.

Хто може застрахуватися і що є страховим випадком

Оформити поліс має право практично кожен у віці до 59 років. Насамперед такий договір буде цікавий тим, хто часто пересувається країною з будь-яких причин. Цей варіант фінансового захисту зацікавить і тих, у кого немає можливості працювати дистанційно, хто прагне до стабільності у веденні сімейного бюджету.

Страховим випадком у цьому різновиді страхування вважається діагностування COVID-19, виникнення пневмонії, що була спричинена ускладненням, або інших хвороб, які потребують реанімації. Допоможе поліс і в разі повторного зараження, у т. ч. новою формою вірусу.

Якщо діагноз захворювання коронавірусом підтвердиться, варто одразу проінформувати свою компанію. Її консультанти пояснять, які документи необхідно буде надати для того, щоб отримати грошову компенсацію на лікування.

Цінові пропозиції щодо страхування від коронавірусу

Сьогодні пропонуються різні варіанти страхового захисту від наслідків COVID-19. Наприклад, провідна компанія VUSO має в наявності три види програм. Найекономніша з них передбачає виплату у разі хвороби страхової суми в розмірі 50 тис. грн. Водночас «Преміум» пропонує максимально можливу компенсацію — 200 тис. грн.

У разі виникнення пневмонії за програмою «Лайт» клієнт отримає 5 тис. грн, а за програмою «Преміум» — 25 тис. Якщо лікуватися доведеться в реанімації, можна буде розраховувати на 125 тис. від страхової компанії. Термін дії договору за бажанням клієнта може бути півроку, або рік.

У таких компаній, як VUSO, процедура придбання поліса є максимально зручною. Це можна зробити на сайті онлайн у режимі 24/7. Для цього достатньо заповнити заявку на придбання, внести в спеціальні графи інформацію про себе, провести оплату за допомогою банківської карти та отримати на свою електронну адресу страховий поліс у PDF-форматі. Його вартість буде залежати від обраного пакета страхування та терміну дії договору.

Надійна страхова компанія — як обрати

Добровільне страхування від COVID-19 допоможе пом’якшити наслідки хвороби тільки у випадку, коли поліс купувався в надійній фірмі. Прикладом такої організації є СК VUSO. Це велика сучасна компанія, що має понад 30 відділень по всій країні, у яких працює більше ніж 400 висококваліфікованих співробітників. Вже понад 20 років VUSO надає якісні послуги своїм клієнтам, застосовуючи при цьому індивідуальний підхід. Саме тому 95% клієнтів задоволені сервісом компанії.

Різновиди страхового захисту, які пропонує VUSO:

  • обов’язкове та добровільне автострахування — ОСЦПВ, КАСКО, «Зелена карта»;
  • добровільне медичне страхування;
  • захист нерухомого майна;
  • страхування від нещасного випадку;
  • пропозиції для тих, хто подорожує за кордоном.

У кожному з цих напрямів є різні варіанти програм, щоб кожен клієнт обрав той пакет, який йому найпотрібніший.