Передплата 2024 ВЗ

Понад 20 машин JCB придбано в рамках програми JCB Finance

Одна з провідних дорожньо-будівельних компаній України - ГК «Автострада» протягом шести місяців придбала у британського виробника спецтехніки понад 20 машин за програмою JCB Finance, ексклюзивним партнером якої на території України є Кредобанк.

Їх поставку виконав Construction Machinery Ltd ─ офіційний дилер JCB в Україні.

ГК «Автострада» ─ українсько-німецьке підприємство, яке спеціалізується на будівництві та капітальному ремонті автомобільних доріг і мостів. Автопарк компанії нараховує більше тисячі одиниць дорожньо-будівної техніки, з 2019 року в ньому з’явилися машини JCB. У зв’язку з розширенням бізнесу та участю «Автостради» у президентській програмі «Велике будівництво», було прийнято рішення придбати нову техніку британського виробника на вигідних умовах з допомогою JCB Finance.

«На сьогодні у парку ГК „Автострада“ понад 20 одиниць техніки JCB. На початку 2020 року представники нашої компанії відвідали декілька заводів у Великобританії, де мали змогу спостерігати за чітко налагодженими процесами виробництва і контролю якості машин. В рамках програми JCB Finance, котра в Україні реалізується спільно з Кредобанком, JCB пропонує привабливі умови фінансування покупки техніки і прогнозовані строки прийняття рішення. Ця програма полегшує придбання техніки, котрі потім постачаються у встановлений термін. Також хочемо відзначити якість післяпродажної підтримки», — відзначив Директор ГК «Автострада» Анатолій Вакар.

«Наша команда постійно працює над вдосконаленням програми JCB Finance: зменшенням пакету документів, пришвидшенням процесів і підвищенням якості сервісу для наших клієнтів. Акційні умови фінансування поширюються майже на всю будівельну та агротехніку JCB. Ексклюзивність програми полягає в тому, що відсоткову ставку субсидує завод виробника у Великобританії, а клієнт може обрати варіант фінансування — як кредит, так і лізинг», — говорить керівник проєкту JCB Finance в Україні А Т «Кредобанк» Богдан Скиба.

«Ми раді, що наша програма фінансування допомагає клієнтам придбати техніку JCB. До всіх переваг своєї будівельної техніки компанія додає вигідні умови фінансування їх придбання в рамках програми JCB Finance. Ми завжди прагнемо зробити нашу техніку максимально доступною для замовників», — відзначає регіональний керівник JCB Finance Оксана Євтушевська.

JCB запроваджує власні програми фінансування по всьому світу, деяким з них вже понад 50 років. Вони доступні покупцям техніки JCB в кожній точці продажу офіційної дилерської мережі.

Кредобанк та один із найбільших світових виробників будівельного та сільськогосподарського обладнання — британська JCB підписали угоду про ексклюзивне партнерство в реалізації програми JCB Finance на території України в квітні 2019 року. Ключовими перевагами пропозицій програми JCB Finance є швидкі процедури розгляду заявок на кредит чи лізинг на купівлю техніки (попереднє рішення за 3 дні, остаточне рішення для лізингу за 4−7 днів та для кредиту за 4−14 днів), а також найбільш конкурентні ставки на українському ринку та можливості акційних пропозицій з субсидованими ставками на окремі моделі сільськогосподарських та будівельних машин JCB. За увесь період співпраці Кредобанк видав кредитів за програмою JCB Finance на загальну суму 514,6 мільйона гривень.

Довідка про JCB

JCB — один з найбільших світових виробників будівельної сільськогосподарської техніки. На сьогодні інженерно-технічне забезпечення JCB є одним з кращих в світі, компанія виготовляє більше 300 моделей техніки і добре відома неперевершеним рівнем обслуговування замовників. JCB виготовляє техніку на 4 континентах: в Росії, Великобританії, Бразилії, Індії, США та в Китаї. Протягом своєї 75-літньої історії компанія вкладає великі кошти у науково-конструкторські розробки, завдяки чому постійно впроваджує інновації та застосовує найсучасніші технології. Компанія пропонує клієнтам комплексну пропозицію: техніку JCB, сервісне обслуговування, запчастини і програму фінансування від JCB Finance. Офіційний сайт www.jcb.com.

Довідка:

АТ «Кредобанк» заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків та входить до фінансової групи PKO Bank Polski — найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи — найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, найстійкіший з 48 банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (листопад 2018 р.).

Кредобанк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує роздрібних клієнтів та малий і середній бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм із мінімальними відсотками. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Пресслужба АТ «Кредобанк»

Схожі новини