Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Топові навушники в Ельдорадо

Повноцінно насолоджуватися музикою в людному місці, можна тільки за допомогою якісних навушників.

Навушники вищої якості надає своїм клієнтам компанія Ельдорадо — бренд № 1 в Україні з продажу побутової техніки і електроніки.

Навушники Marshall Major III Bluetooth Black

Прекрасне звучання, якісний зв'язок з приймачем, зручне управління — це все ви знайдете в навушниках Marshall Major III Bluetooth Black.

Наші користувачі досить схвально відгукуються про дану модель навушників і знаходять в них безліч позитивних моментів.

Серед основних переваг — чисте, насичене звучання, високі частоти. Тривале використання без підзарядки, близько 3-х днів.

Навушники Marshall Major III Bluetooth Black доповнені сучасними технологіями, а також бездротовим з'єднанням через Bluetooth.

Крім гідних технічних характеристик, навушники мають стильний і бездоганний зовнішній вигляд.

Тому, дана модель вже припала до душі багатьом нашим користувачам, які цінують музичне мистецтво і високу якість улюблених мелодій.

До того ж, дані навушники зручно використовувати не тільки на вулиці, але, і в закритому приміщення, в тому числі в спортзалі. Вони завжди надійно тримаються і гарантують слухачеві приємне проведення часу.

Навушники AirPods with Charging Case

Бездротові навушники AirPods with Charging Case в зарядному футлярі — сучасний вибір і правильне рішення кожного меломана.

Навушники AirPods with Charging Case відрізняються наявністю здвоєних спрямованих мікрофонів, подвійних оптичних сенсорів, голосового акселерометра.

Їх також, можна використовувати для роботи з iPad, Apple Watch і iРhone.

Дана модель навушників — рішення 2019 року, готова до роботи в один дотик, миттєво підключається до пристрою і автоматично припиняє відтворювати звук, коли навушники зняти.

Але, і це ще не все. У даній моделі є унікальна функція «Hello, Siri», за допомогою якої можна включити іншу мелодію (двічі торкнувшись), змінити гучність, прокласти свій маршрут і зателефонувати. Якщо ви використовуєте один навушник, звук розподіляється рівномірно і автоматично.

Ніяких проводів і максимум переваг

Ситуація, коли навушники в кишені перетворюються в незрозумілий клубок із проводів, відходить у минуле. Сьогодні в компанії Ельдорадо ви можете придбати бездротові навушники, які всі дії виконують автоматично, без зайвих зусиль з боку користувача.

Користуватися ними неймовірно легко, зручно і приємно. До того ж якість звучання залишається першокласним, потужним і якісним.

А якщо знадобиться зарядка — поставте навушники назад у футляр на 10−15 хвилин і все, ви знову готові підкорювати світ з відмінним музичним супроводом.

Навушники JBL T110BT Black

Стильні, якісні, зручні з широким діапазоном частот — це все про навушники JBL T110BT Black.

Дана модель навушників — досить вдале рішення для тих користувачів, які хочуть придбати і якісну гарнітуру і бюджетну, одночасно.

Звучання JBL T110BT Black чисте, глибоке з сильними басами. Гарнітура оснащена 3-х кнопковим пультом з вмонтованим мікрофоном.

Плоский шнур не сплутується при носінні і досить комфортно носиться.

Музику слухати ви зможете безперервно, протягом 6 годин. Підключення бездротове, є змінні амбушюри.

Навушники дуже легкі зі стильним зовнішнім дизайном і класним звучанням. Є регулятор гучності, тумблер для розмови відповісти/закінчити, кабель для зарядки.

Батарея тримає надійно, навушники не випадають під час ходьби або бігу, гучність залишається стабільною і чистою. Істотних недоліків дана гарнітура не має.

Деяким користувачам не вистачає в ній стереозображення проте не забувайте про вартість навушників. Для настільки бюджетного варіанту гарнітури, якість тут просто 100% -е.

Як зробити правильний вибір?

Якщо ви хочете придбати якісні, надійні навушники і не можете визначитися з вибором — звертайтеся в компанію Ельдорадо.

Наші кращі фахівці представлять вам детальну характеристику кожного затребуваного товару, а також особисто підберуть для вас найбільш оптимальну гарнітуру.

Ціна чи якість?

Якщо ви думаєте, що для якісного прослуховування музики потрібна або найдорожча, або найдешевша гарнітура, то ви помиляєтеся в обох варіантах.

Не потрібно доходити до крайнощів. Адже висока вартість гарнітури іноді говорить не про якість, а просто про «розкручений» бренд, а дешевизна — про короткостроковість експлуатації та обмеження можливості навушників.

Тому, в першу чергу звертайте увагу на зручність навушників і характеристику, і тільки потім на вартість гарнітури. Адже навушники вам можуть знадобитися не тільки для прослуховування улюблених композицій, але, і для аудіокниг, фільмів, серіалів.

Особливо якщо ви часто подорожуєте якість гарнітури і сучасні рішення повинні бути присутніми в ній неодмінно.

Тому, зверніть увагу на ці маленькі, але важливі моменти та раціонально робіть вклади разом з компанією Ельдорадо.

Адже ми підберемо для вас тільки ту гарнітуру, яка потрібна саме вам — вигідно, швидко і надійно.

Схожі новини