Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Керівництво "Нафтогазу" зараз змінювати не будуть", - Милованов

  • 03.12.2019, 09:47
  • 984

Керівництво НАК "Нафтогаз України" зараз змінювати не будуть, заявив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на «Радіо Свобода»

«Конкретно щодо „Нафтогазу“ немає жодних змін. І не буде. Це або неправильно зрозуміли, або було перекручено. Стосовно „Нафтогазу“ ніякого процесу немає — ні щодо наглядових рад, ні щодо керівництва».

Голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв відреагував на заяву міністра енергетики та захисту довкілля Олексія Оржеля про його можливе звільнення

«З моменту призначення мене на посаду голови „Нафтогазу“ я звик до регулярного процесу мого „знімання“. Тому реагувати на подібні речі просто не бачу сенсу», — пояснив свою позицію Коболєв.

Також він зазначив, що знаходиться у робочому відрядженні і намагається встановити стратегічне партнерство з іноземними гравцями на нафтогазовому ринку. Андрій Коболєв згадав у негативній конотації колишнього міністра енергетики та вугільної промисловості Насалика, стверджуючи, що через непрозорі конкурси, запроваджені в міністерстві, саме «Нафтогаз» виступає в Україні єдиною компанією, що має позитивний імідж на міжнародній арені.

Вчора, 2 грудня, міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель повідомив, що Кабінет міністрів ухвалив «політичне рішення» змінити керівництво державних енергетичних компаній, зокрема «Нафтогазу» та «Укренерго». Міністр додав, що чинні керівники компаній зможуть брати участь у конкурсі.

Схожі новини