Передплата 2024 «Добрий господар»

Маєте власну справу, тоді вам на тренінг «Управління зростанням бізнесу»

  • 23.05.2019, 12:31
  • 1 279

6-8 червня для львівських підприємців відбудеться тренінг «Управління зростанням бізнесу», який організовує Центр інформаційної підтримки бізнесу у м. Львів.

Програма розроблена спеціально для власників та ключових менеджерів бізнесів сектору легкої промисловості, деревообробки та виробників-брендів, які активно зростають. Тренери — Альона Калібаба (співзасновник Chasopys Creative Family) та Катерина Ушакова (бізнес-тренер, коуч).

У власній справі важливо вчасно оцінити усі ризики та можливості. Проаналізувати, які кроки, шляхи вирішення потрібно зробити, щоб бізнес зростав і приносив прибуток, продукт ставав кращим і споживач надавав перевагу саме вашому бренду. На тренінгу «Управління зростанням бізнесу» ви здобудете навички, необхідні для ефективного управління компанією чи брендом на етапі активного зростання.

У результаті тренінгу ви визначите та опрацюєте бізнес-модель вашого бізнесу, проаналізуєте причини проблем, оціните перспективи і можливості зростання, отримаєте практичні знання для розширення бізнес-можливостей, опрацюєте власні кейси та створите план розвитку власного бізнесу.

Під час тренінгу практичними навичками будуть ділитися Альона Калібаба та Катерина Ушакова.
Альона Калібаба — керуючий партнер Chasopys Creative Family, ідеолог Radar Tech і експерт Телеком-акселератора, співзасновник Школи українського підприємництва та Міжнародної школи соціального підприємництва SELab. Раніше — керівник програми для стартапів бізнес-акселератора Happy Farm (2012−2014, 5 програм, 42 стартапи). Має експертизу в підприємництві, стартапах, інноваціях, створенні та управлінні проектами/акселераторами.

Катерина Ушакова — маркетолог та управлінець з 14-річним досвідом роботи як із локальними, так і з міжнародними компаніями та брендами. Створила та очолила діджитал-агенцію Liquid7. Фасилітатор програми Creative Enterprise Ukraine. Має експертизу у бізнес-стратегіях та розбудові бізнесу.

Якщо вас зацікавила участь в тренінгу — у вас ще можливість зареєструватися до кінця травня за тут. У разі виникнення додаткових запитань, звертайтесь до Мирослави Мужеляк, менеджера ЦІПБ м. Львів — тел. 067 67 47 012 або пошта: [email protected]

Детальніше про подію можна дізнатися на Фейсбук-сторінці.

Програма реалізується Центром інформаційної підтримки бізнесу у м. Львові, заснованим на базі агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks за підтримки Європейського Банку Реконструкції та Розвитку в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу

Схожі новини