Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У польському Жешуві - ІІ Східний ярмарок

Експоненти з кількох європейських країн удруге прибудуть до Жешува (Польща) на міжнародний Східний ярмарок.

Ідея Східного ярмарку, який 13-14 березня 2018 року вдруге відбудеться в Жешуві, нагадує про виставки польської та зарубіжної промисловості, що проводилися у 1921-1939 роках. Міжвоєнні торгові виставки сприяли економічному розвиткові регіону та відігравали значну роль у міжнародній торгівлі.

ІІ Східний ярмарок - найважливіша подія, яка супроводжує ХІ Форум Європа-Україна. У виставці візьмуть участь понад 70 компаній з Польщі, України та інших країн нашого континенту, які представлятимуть, зокрема, такі галузі: ІТ та нові технології, фінанси, страхування, будівництво, моторизація та авіація, легка промисловість, HR, а також туризм і спорт.

Свої стенди матимуть також польські та українські регіони й установи. Ярмарок стане можливістю не тільки для представлення пропозицій компаній та регіонів, а й для налагодження співпраці між ними. «Східний ярмарок не лише представить флагманські продукти та регіональні цікавинки, а й і стане унікальною можливістью обмінятися досвідом», - вважає Зиґмунт Бердиховський, голова Програмної ради Економічного форуму в Криниці.

Цього року Східний ярмарок буде відкритим для широкої публіки, а відвідування виставки буде безкоштовним. Традиційно захід відбудеться на G2A Арені ? у Виставковому конгрес-центрі Підкарпатського воєводства в Ясьонці, біля Жешува. Нагадаємо, у І Східному ярмарку 2017 року взяли участь 67 учасників із п'яти європейських країн - Польщі, України, Молдови, Румунії та Угорщини.

Організатором Форуму Європа - Україна є фонд “Інститут східноєвропейських досліджень», організатор Економічного форуму в Криниці, а співорганізатором – Підкарпатське воєводство. Почесний патронат над Форумом взяв на себе маршал Сейму Польщі Марек Кухцінський.

Більш детальну інформацію про ІІ Східний ярмарок та ХІ Форум Європа-Україна можна знайти на сайті forum-ekonomiczne.pl