Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Рефінансуйте свої кредити і працюйте на сімейний добробут!

Кредобанк збільшив максимальний термін кредиту за продуктом «Рефінансування» до 60 місяців.

Маєте споживчі кредити, які заганяють ваш сімейний бюджет у боргову яму? Тепер можна вигідно сплачувати кредити і спокійно працювати на сімейний добробут. Kredobank запровадив новий спеціальний кредитний продукт — «Рефінансування», який дозволяє фізичним особам об’єднати кредити з інших банків в один — на строк до 60 місяців. Кредитний продукт «Рефінансування» для фізичних осіб дозволяє суттєво зменшити щомісячний платіж за діючими споживчими кредитами. Максимальна сума кредиту на умовах продукту «Рефінансування» становить 100 тисяч гривень. Пропозицією можуть скористатися громадяни України віком від 21 до 75 років, які мають діючі кредити в будь-якому українському банку.

Керівництво ПАТ «Кредобанк» каже, що оформити кредит на умовах рефінансування легко і не потребує занурення у бюрократичні процеси. Необхідно надати паспорт громадянина України, довідку про присвоєння індивідуального номера платника податків та діючі кредитні договори. При оформленні кредиту на суму понад 20 тисяч гривень до пакета документів необхідно додати довідку про доходи за останні три місяці.

Директор департаменту споживчого кредитування ПАТ «Кредобанк» Сергій Кірюхін зазначив: «Основними перевагами рефінансування від Кредобанку є відсутність вимог щодо страхування життя, фіксовані щомісячні платежі та можливість дострокового погашення без застосування санкцій, а за рахунок збільшення максимального терміну кредиту позичальники коштів матимуть змогу ще істотніше зменшити щомісячний платіж за діючими кредитами. Споживче кредитування є окремим напрямом діяльності в структурі бізнесу Кредобанку. Сьогодні банк пропонує роздрібним клієнтам кредити готівкою на суму до 20 тисяч гривень без довідки про доходи та до 100 тисяч гривень при наданні довідки про доходи за останні три місяці. Максимальний термін кредиту — 60 місяців».

Заступник голови правління Кредобанку Дам’ян Раґан додає: «Наші особливості рефінансування кредитів можна висловити одним гаслом: перекредитуйтеся в Кредобанку — платіть менше, живіть краще! Завжди пропонуємо нашим клієнтам щось нове і цікаве. Розуміємо, чимало людей зараз мають великі відсотки за користування кредитами, плюс комісії... Тому вирішили, що саме зараз той час, щоб запропонувати людям вигідні умови кредитування”.

Послуга “Рефінасування” від Кредобанку користується попитом. “Від початку рекламної кампанії бачимо, що потік заявок збільшився більш ніж удвічі, — каже пан Раґан. — Очікуємо, що охочих буде ще більше. Кредобанк працює над наступними вигідними пропозиціями для своїх клієнтів. Плануємо їх впровадити вже у першому кварталі наступного року”.

Журналіст “ВЗ” поспілкувалася з клієнткою Кредобанку, яка скористалася послугою “Рефінансування” і реально зменшила свої платежі за кредитами. Жителька Дублян Ірина Ляскович брала 15-тисячний кредит в одному з банків Львова на побутові потреби. Зараз у Кредобанку сплачує за кредит удвічі менше, порівняно з платежами в іншому банку. Ірина Ляскович зазначає, що вже зекономила кілька тисяч гривень.

“Моя сім’я давно обслуговується у Кредобанку, — каже Ірина. — Про новий кредитний продукт “Рефінансування” дізналася від працівників банку, які порадили переоформити кредит на вигідних умовах. Найбільше сподобалося ставлення працівників банку до мене як клієнтки. Дуже приємний колектив! Рекомендую послугу “Рефінансування” від Кредобанку своїм друзям, знайомим та колегам по роботі, які мають потребу у переоформленні своїх кредитів на більш вигідні умови”.

Фото з архіву Кредобанку

Схожі новини