Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«ВіЕс Банк» подарував офтальмологічне обладнання військовому госпіталю

Напередодні Дня святого Миколая у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону відбулася урочиста церемонія передачі військовим лікарям медичного обладнання, наданого «ВіЕс Банком».

Спеціалізоване офтальмологічне обладнання вартістю понад 60 тисяч гривень — це подарунок, який отримав військовий госпіталь від «ВіЕс Банку». Серед переданого обладнання: офтальмоскоп, комплект Buratto, кабель біополярного коагулятора, пінцет неприлипаючий, набір стерильних ковпачків та інше. Це медичне устаткування вкрай необхідне для надання меддопомоги та лікування українських військових, які зазнали поранень під час АТО і чиї травми пов’язані з очима.

Голова правління «ВіЕс Банку» Походзяєва Ірина Вікторівна зазначила: «Спільними зусиллями ми хочемо полегшити життя нашим пораненим хлопцям. Дякую всім, хто брав і бере участь у такій нелегкій справі — захисті нашої Віт­чизни. Сьогоднішня допомога нас надзвичайно об’єднує: ми — одна країна, одна нація. Ми усі переживаємо за Україну, і кожен робить все заради нашого спільного миру і благополуччя».

Це не перша і не остання благодійна акція банку. «ВіЕс Банк» регулярно долучається до благодійних ініціатив: це і закупівля та передача медикаментів, одягу, спеціального обладнання для військових, благодійний збір пожертв серед працівників банку, допомога благодійним організаціям, а також сім’ям, члени родин яких воюють в АТО.

Лікарі-офтальмологи подякували правлінню та колективу «ВіЕс Банку» за активну громадянську позицію, небайдужість до потреб військової медицини в сучасних умовах та запевнили, що надане медичне обладнання буде використано, аби максимально допомогти пораненим бійцям, які лікуються у госпіталі.

На згадку про зустріч командування, особовий склад та персонал Військово-медичного клінічного центру Західного регіону вручили почесному благодійнику подяку.

Схожі новини