Передплата 2024 «Добрий господар»

Заміна шин – якість за оптимальною ціною

  • 26.03.2015, 19:02
  • 1 919

В сучасному світі мешканцям великих міст вже важко уявити своє життя без автомобілів. Автівки стали невід’ємною частиною нашого сьогодення. Але одночасно з перевагами, які надає автомобіль, автовласники також мають вирішувати питання, пов’язані з його сервісним обслуговуванням.

Одне з найресурсоємніших таких питань це підбір та купівля шин, адже від цієї складової вашого авто залежить багато його характеристик, таких як керованість, комфорт, а також безпека руху. І відтепер львів’яни мають можливість вирішувати ці питання комплексно, в одному місці, з мінімальними витратами часу та коштів.

Торгівельно-сервісна мережа «Твоя Шина — Pole Position», що знаходиться за адресою вул. Липинського, 54, пропонує мешканцям Львова автомобільну гуму на будь який смак, адже тут офіційно представлені найвідоміші світові бренди, такі як Kumho, Bridgestone, Continental, Viking, а також продукція українського виробництва та країн ближнього зарубіжжя — Rosava, Cordiant, Tunga. Весь товар підтримується гарантією, а на шини Бріджстоун та Кумо діють розширені гарантійні умови, які передбачають ремонт або заміну покришок у разі їх ушкодження. Всі шини, до речі, продаються у роздріб за інтернет-цінами.

Також в «Твоїй Шині» водії мають можливість отримати повний комплекс шиномонтажних послуг. Роботи виконуються на професійному обладнанні, з використанням лише високоякісних розхідних матеріалів. Окрім цього, кожен з клієнтів, за бажанням, може оформити картку клієнта та одразу отримати знижку на всі послуги сервісу у розмірі 25%.

Також, водії можуть більше не турбуватись про те, де зберігати зимові шини влітку. Придбавши комплект літньої гуми в мережі «Твоя Шина», кожен має можливість залишити зимові покришки на зберігання у спеціально обладнаному сховищі всього за 4грн терміном на пів року.

Отже, якщо ви не бажаєте додатково витрачати час та кошти на пошуки місця, де вам фахово підберуть шини та нададуть послуги високоякісного сервісу, тоді завітайте в магазин «Твоя Шина» за адресою м. Львів,вул. Липинського, 54, або зателефонуйте за безкоштовним номером 0-800-303-336.

Схожі новини