Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Конотопі своїх відьом вистачає...

23 квітня вранці наші прикордонники зняли з поїзда у Конотопі Лоліту Мілявську.

У відповідь на це співачка зняла декілька відео, в яких навіть від великого хвилювання перейшла на рідну мову. Лейтмотивом обурення Лоліти було те, що її не впустили в Україну до доньки і мами - за виступ у Керчі 2015 року.

От тільки в мене виникає питання - чому людина, яка народжена в Україні, надумала незаконно перетинати кордон з окупованим Кримом? Що заважало заїхати в Україну і перетнути цей кордон у легальний спосіб? На жаль, у погоні за заробітками наші "звьозди" про це не замислюються.

А ще ця "звізда" нещодавно клякала на коліна перед одіозною депутатом Держдуми Росії Мізуліною... Чомусь про цей ганебний вчинок Мілявська не згадує, а вартувало б.

Але це ще не вся брехня. Наша "звізда" у своїх відео не згадала, що до доньки вона їхала з музикантами, директором та гримером. Директор і гример їхали в сусідньому купе. Їх також затримали. А музиканти спокійно перетнули кордон і могли їхати далі... Тож не треба вішати локшину на вуха. Якби так дуже переживала і переймалася, то не тримала би свою дитину так далеко. Вже давно пора поселити доньку і маму коло себе. А брехати на дві держави про свої материнські й дочірні почуття не треба. Дурню зрозуміло, що співачка їхала на концерт і по дорозі вирішила заїхати до мами і доньки.

Перетинаючи кордон України в недозволеному місці,  Лоліта була свідома того, що порушує закон. Проте чомусь вирішила дуже здивуватись, що за порушення закону потрібно відповідати. Огидно, що замість  визнання своєї провини горе-артистка вирішила вдарити на жалість...

За свої вчинки треба вміти відповідати. Час - найвищий. А в Конотопі своїх відьом вистачає. Заїзжих там не потребують.

Схожі новини