Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Про масштаби подумати страшно..

Погана я, напевно людина. І Фацевич Саша теж, і Хатія .. і ви нехороші, якщо нас підтримували в реформі МВС .. Хліба людей позбавили .. прожитку .. важко їм тепер ..

Що сталося? У Львівській області на основних трасах (і особливо прикордонних) - замінили кілька днів тому ДАІ на новий поліцейський патруль ..

І ось пишуть хлопці з моніторингу за патрульними - Фацевичу (шефу патрульної поліції України), а Саша мені - і усвідомлюємо, і "серце щемить", що цілу галузь ,що годує сім'ї - зарізали:

"На КП Зимна вода (траса Львів-Шегині), КП Добряна (траса Київ-Чоп) зупиняються фури і цікавляться водії, чи потрібно платити за" зелене світло ", тобто за проїзд через КП. При тому, що патруль їх не зупиняв. Такса з фури - 200 грн. Це КП Львівської області на яких старе ДАІ замінили патрульної поліцією"

Вмиваюся сльозами, вже уявляю службове розслідування і звільнених міліціонерів, навіть не допущених до атестації .. і рукою сатрапа, підписую перехід на нову систему ще й у Київській та Харківській області .. А потім - вся країна.

Про масштаби подумати страшно..

Схожі новини