Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Як Верховна Рада нас від “гейропи” захистила

Невже депутати вважають, що гея можна вигнати з роботи тільки за те, що він гей? Або що так можна поводитися з лесбійкою?

Це ж треба, які високоморальні у нас народні депутати! Як не старалася розпусна “гейропа”, а так і не переконала парламентаріїв проголосувати за підступний “гендер”. Тепер, щоправда, їхні виборці “пролітають” із безвізовим режимом із Євросоюзом... А нема чого туди шастати! Зрештою, як вас дуже цікавить, що там у тому ЄС і як, запитайте в народного депутата, за якого голосували. Він має дипломатичний паспорт, тож у країни Шенгенської зони може їздити без візи. Поїде, усе побачить і про все вам розповість.

А якщо серйозно... Провал голосування за поправку до Трудового кодексу про заборону трудової дискримінації - ганьба! Адже про що йшлося? Не про гей-паради, не про одностатеві шлюби чи якусь іншу “содомію”. Депутатам ВР запропонували проголосувати за поправку до Трудового кодексу, яка забороняє, зокрема, "пряме чи непряме обмеження прав залежно від раси, політичних, релігійних чи інших переконань, гендерної ідентичності та сексуальної орієнтації". Нашим цнотливим депутатам, очевидно, найбільше не до вподоби останні норми... Невже вони вважають, що гея можна вигнати з роботи тільки за те, що він гей? Або що так можна поводитися з лесбійкою? Або з людиною, яка вважала за потрібне змінити стать? Подобаються нам такі особи чи ні, але вони - люди, які повинні мати рівні з іншими права. У Європейський Союз, куди ми начебто прагнемо потрапити, не можна інтегруватися частково. Не можна приймати одні норми та ігнорувати інші.

Чому в ЄС законодавчу норму про відсутність трудової дискримінації осіб із нетрадиційною сексуальною орієнтацією пов'язують із наданням безвізового режиму? Тому що, вважають у ЄС, відсутність цієї норми спонукатиме “не таких” громадян України до еміграції. Логіка в цьому є... Утім, менше всього наші депутати думають про те, дадуть чи не дадуть пересічним українцям безвізовий режим. Нашим обранцям важливо інше: як сприймуть їхнє “сексуальне” голосування їхні виборці? Депутати бояться, аби хтось не сказав про них: “За “п... в” проголосували, значить, самі теж такі”. От тільки ці великі моралісти забули, що “п... ми” їх у народі називають зовсім не за їхню сексуальну орієнтацію...

Ірина Геращенко, яка вносила поправку, не стримувала обурення: “Ми всі - віруючі люди, а хтось - атеїст. Ми всі за сімейні цінності. Але яке це має відношення до працевлаштування?.. За норму про недискримінацію не голосували в основному чоловіки з далеко не бездоганною репутацією. А коханок їм мораль дозволяє заводити?”. А ось думка політолога Тараса Березовця: “Народні депутати не готові сповідувати європейські цінності поваги до вибору своїх співвітчизників, зокрема, до їх сексуального вибору... Усвідомлення того, що ця “еліта” - несправжня, стало очевидним. Це був ваш камінгаут, панове депутати. В Європу без вас, однозначно!”.

“Камінгаут” (від англійського coming out - вихід назовні) - це коли людина з нетрадиційною сексуальною орієнтацією наважується відкрито про це заявити. Своїм же “камінгаутом” депутати Верховної Ради заявили про свою дрімучість, дикість і “совковість”...  

 

Схожі новини