Передплата 2024 ВЗ

"Поздравляю, вас гражданин, соврамши"

Виступ у Верховній раді

Затримання двох військовослужбовців ГРУ РФ для всього світу стало черговим доказом російської агресії на український Донбас.

Для всього світу, але не для Кремля. Його спікери і далі тішать Геббельса неприкритою брехнею. Останній перл: це, мовляв, не військовослужбовці Генштабу ЗСРФ, це найманці.

Ну що ж, гаспада із Крємля, погано ви читали киянина М. Булгакова. Там все доступно росказано про "фокусы с последующими разоблачениями".

Штука в тому, що у двох, за вашою версією вільних від служби в ГРУ осіб, були мобілки. І вони любили знімати відео про свої подвиги. І на відео прекрасно видно весь склад РДГ ГРУ РФ при виконанні диверсійного завдання і в побуті. Щоб ніхто не сумнівався в місці зйомок, окупанти в розмові говорять: "обнял укрАинскую землю как родную".

Так що, громадяни агресори, ще раз згадаймо Булгакова: "Поздравляю, вас гражданин, соврамши"

Відео

Ми всі прекрасно розуміємо, що Кремль не просто бреше про двох своїх військових. Кремль продовжує надсилати в окуповані райони Донбасу терористичні групи, бойову техніку і боєприпаси. Президент вважає, що ракова пухлина підлягає блокаді. Практика голови Луганської військово- цивільної адміністрації, який зупинив будь- яке пересування транспорту через лінію розмежування, - правильна. Її слід поширити і на територію Донецької області.

У 1918 році УНР передбачала в тих краях адміністративну одиницю під назвою Половецька Земля. Здається, її знову час відтворити на тимчасово- окупованих територіях. Аж поки "половці" не відчують себе україцями.

Для пришвидшення цього процесу українська влада має тим часом зробити декілька стратегічних кроків:

1. Зміцнити лінію зіткнення і встановити економічну блокаду окупованих територій. Логіка проста: або РФ виводить свої війська та техніку і дозволяє нам контролювати зовнішній держкордон, або ми тримаємо тимчасову внутрішню лінію проти ракової пухлини.

2. Створити зону пріоритетного економічного розвитку на території звільнених районів Донбасу, Харківської та Одеської областей. Середній клас має покинути окуповані території та отримати в Україні мікрокредитування для створення нових робочих місць, місцеві органи військово- цивільних адміністрацій - кошти для відновлення інфраструктури і будівництва нового житла для біженців.

3. Розгорнути ефективну проукраїнську пропагандистську кампанію в масмедіа і соцмережах.

Схожі новини