Передплата 2024 «Добра кухня»

Історія повторюється, доки її уроки не будуть вивчені

З виступу з парламентської трибуни 21 квітня 2015 року

Історія повторюється до того часу, доки її уроки не будуть вивчені. У червні 1941 року на нашу країну напали "нєвєжлівиє" люди. І ці неввічливі фашисти окупували Крим.

Торік на український Крим напали "вєжлівиє" люди — рашисти. І вони його також окупували.

Історія повторюється. Джерелом обох окупацій є тоталітарний режим, який вважав право сильного вищим, ніж силу права.

Україна важко вичавлює із себе краплі тоталітаризму.

Одним із серйозних кроків у цьому напрямку був прийнятий українським парламентом закон про засудження і недопущення пропаганди тоталітаризму.

Відповідаючи на цинічний і брехливий виступ представника окупаційного (вибачте — опозиційного) блоку, хочу сказати: перед вами стоїть внук двох дідів, які познайомилися у травні під Рейхстагом.

Я голосував за те, щоб знищити сталінську символіку, яка мільйонами трупів встелила дорогу до Перемоги 1945 року і сьогодні, своїми метастазами, продовжує отруювати майбутнє нашої країни.

Криваві скелети в будьонівках мають перестати тримати за руки і ноги майбутнє України.

Містам України мають бути повернені їхні первинні назви.

Всім, хто вболіває за радянську історію, пропоную негайне перейменування Донецька в Сталіно, а Луганська — в Ворошиловград, і тішитися тією радянською історією під дулами "вєжлівих" окупантів з Кремля.

Ми житимемо на своїй землі, де є українські назви, українська історія, українська гордість за нашу Перемогу в 1945 і нашу Перемогу над окупантом найближчим часом.

Слава Україні!

Схожі новини