Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Порошенківцям» веліли і засинати з думкою про партію, і прокидатися

Слухняні партійці рідну «Солідарність» до дір «залайкують»

Даремно міліцейський міністр Арсен Аваков сподівався на те, що «перефейсбучити» його жодному чиновнику чи політичному персонажу не вдасться. У популярного на Facebook керманича МВС (його дописи у соцмережі відстежують майже 300 тисяч користувачів) «намалювався» серйозний конкурент — президентська партія, яка тепер називається «Блок Петра Порошенка «Солідарність». У партсекретаріаті «порошенківців» дружно на лічильник підсадили. Веліли «лайкати» партійну Facebook-сторінку до мозолів на пальцях. Такими темпами «Солідарність» скоро не лише міністра Авакова у соцмережах обскакає.

«Цеу», як накручувати популярність партійної сторінки, розіслали своїм депутатам, місцевим чиновникам, їхнім прес-службам. Тим, хто ще не «прописався» на Facebook, наполегливо порадили зробити це якнайшвидше. І піарити рідну партію на кожному віртуальному стовпі: «лайкати» сторінку «Солідарності», вішати дописи з неї на своїй, підсовувати перепости «фейсбучним» друзям.

Одне слово, проштовхувати рідну партію в усі доступні у соцмережах щілини. Та так, щоб ближчими до «фейсбучного» народу здаватися. «Слід пам’ятати, що Facebook — це місце, де люди спілкуються нормальною мовою, діляться емоціями, розміщують фотографії та відео, — йдеться в інструкції. — Тому вимоги до розміщення новин стандартні: інформаційний привід, цікавий спільноті, доступний стиль подачі, лаконічність, оперативність». На партзборах — хоч матом, на Facebook — тільки «нормальною мовою».

Партія сказала «треба», «порошенківці» відповіли «єсть». Так взялися сторінку «Солідарності» «залайкувати», що за лічені дні після отриманих зі секретаріату «цеу» «підписний» графік досяг піку. Поки одні «лайкуни» вислужувалися розлогими коментарями під дописами на партійній сторінці, інші вирішили, що достатньо відмітитися великоднім привітанням «Христос воскрес!» під парадними фотографіями президента з сім’єю.

Схожі новини