Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Час називати речі своїми іменами!

За звичкою завжди, коли перебуваю серед людей, йду у своїх справах кудись або ж просто прогулююсь містом, вдивляюсь в обличчя людей. Намагаюсь зрозуміти, що ж турбує їх зараз, що у них на душі- у цих перехожих.

Чим вони живуть? Також думаю, чим живуть ті сотні, тисячі мамів, чиїх дітей вбили, скалічили, катували... Про що думає мама мужнього хлопця, котрому бойовики на рідній українській землі відрубали руку! Відрубали сокирою дев’ятнадцятирічному хлопцеві руку за татуювання "Слава Україні"! А чи пригадуєте ви Вербицького, Нігояна, Жизнєвського та багатьох багатьох інших, хто віддав своє життя за вас, люди?! Чи здатні ви відчути цей нестерпний біль за свого брата-українця, катованого, понівеченого — молодого та зрілого батька сімества...

До чого це я все пишу? УКРАЇНА ПОВИННА ПОДАТИ МАТЕРІАЛИ ВСІХ ЦИХ СПРАВ В ГААГУ. АЛЕ НАШІ НАРОДНІ ДЕПУТАТИ ДОСІ НЕ РАТИФІКУВАЛИ РИМСЬКИЙ СТАТУТ, БЕЗ ЯКОГО СУДУ НАД КАТАМИ УКРАЇНЦІВ НЕ БУВАТИ! Так так, ось ці "нові обличчя" — гопки, наєми, лєвченки, єгори соболєви, червакови, сюмари, геращенки — МОВЧАТЬ! Була прес-конференція Юлії Тимошенко. Я її дивилась через інтернет. ...ВРАЗИЛО... Вразило, що жоден телеканал не прийшов на цю прес-конференцію! Відсутність совісті в журналістів — медійників, слуг олігархічних хазяїв! Їхня логіка :"а хто така Тимошенко". ... Мені шкода, що наш народ позбавлений можливості почути Юлію Володимирівну — мудрого політичного лідера!

Тезово: -необхідність ввести військовий стан в Луганській та Донецькій областях, що посилить обороноспроможність країни і аж ніяк не перешкоджатиме міжнародній фінансовій допомозі!

—необхідність ратифікувати Римський статут, а також збирати та подавати матеріали в Гаагський трибунал;

—необхідність назвати Росію агресором, що допоможе ініціювати позбавлення Росії права голосу на Радбезі ООН.

ЖОДНОЇ КРИТИКИ ПРЕЗИДЕНТА, ЛИШЕ ГОТОВНІСТЬ ПІДТРИМУВАТИ В АКТИВНИХ ДІЯХ ПО ЗАХИСТУ ДЕРЖАВИ. ІНАКШЕ МИ РИЗИКУЄМО ВТРАТИТИ УКРАЇНУ!

СКАЖІТЬ МОЇ ЛЮБІ КОЛЕГИ ПРАКТИКУЮЧІ ЖУРНАЛІСТИ, ПРАЦІВНИКИ ОЛІГАРХІЧНИХ ЗМІ, ОДНОКУРСНИКИ, ЗНАЙОМІ...ЧОМУ ВИ НЕ ВИСВІТЛЮВАЛИ ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЮ ЮЛІЇ ВОЛОДИМИРІВНИ ТИМОШЕНКО? ЩО З ВАМИ КОЇТЬСЯ? ЦИНІЗМ ТА СЛУЖІННЯ ВАШИМ ХАЗЯЯМ ЗАТУЛИВ ВАМ СОВІТЬ?!

Тоді спробуйте завітати в найближчий військовий шпиталь, подивітьсяч ввічі пораненим, скаліченим хлопцям та їхнім дружинам, дітям, матерям! Можливо прокинеться щось в ваших головах, і в ваших душах. ...

А до ДЕПУТАТІВ САМОПОМОЧІ ТА БПП та всіх решта ХОЧУ ЗВЕРНУТИСЬ ОКРЕМО: ЩО ЗАВАЖАЄ ВАМ РАТИФІКУВАТИ РИМСЬКИЙ СТАТУТ? ТЕ, ЩО РУКУ ВІДРУБАЛИ НЕ ВАШІЙ ДИТИНІ?

Схожі новини