Передплата 2024 «Добрий господар»

"Мент, єто судьба..."

Громадське пише: "стоїть два бійця, кажуть в АТО не були жодного разу...вимагають дємбєль".

Курва мама, одні гинуть і чекають відпустки в окопах, а ці жодного разу не були на фронті, і "хочу дембеля". Півтора роки служать! Яка, *лять трагедія! Це оці хто зараз волає "дембель" студентів топтали? Вони ж минулої осені були в "розквіті служби"? Мо вони стояли на Груші? Ага.. тобто тоді у них все було гаразд, в дємбєль не хотілося? а коли в країні війна, то тікати? Ну звісно. Майданівців бити, це тобі не проти росіян воювати.

З чистої цікавості... А скільки років по кримінальних справах собі вже намітингували "нацгвардійці" сьогодні? Там щось військова прокуратура того тижня про дезертирів говорила, що виставить зараз? Якась нездорова тенденція — добровольці собі прес-служби позаводили, в телеефірах частіше ніж в тирі... Гвардійці захотіли собі і звалили з частини... В глибині душі починає ворушитись бажання жорсткої реакції на цей бедлам.

І інший нюанс картини — спонтанно "обурення" в Києві і Харкові? Не вірю. Це типовий "кач". Питання до СБУ: Наливайченко, Ви знаєте, хто накрутив "срочників"? Чи це правдиві матусі голосили? Чуйка — спецоперація.

Кілька днів тому мені знайомі казали — перед виборами будуть розгойдувати. От — маєте. І хто? Менти. Хоч Нацгвардією їх назви, хоч морськими котиками, хоч повітряними кроликами, хоч підземними свинями. Суть не міняється. Коли в Європах страйкує поліція, вона стоїть на своїх постах, виконує обовязок і щось вимагає через профспілку. А ці?

Ок. Хочуть "бійці" дембель з ВВ? (до Нацгвардії у них не доросло нічого). Нехай демобілізують. А потім кожному повістку. На фронт. Зброї не давати. У штрафбат, для реальних бійців рити окопи. Довкола Маріуполя ще так багато треба набудувати. А по ходу в стовбчик виписати усе, що порушили. І кримінальна справа. Безкарність і так входить у звичку. Але коли нею почнуть користуватися не лише високопосадові ублюдки, а я тітушко-ментовська шантрапа, то діла не буде.

Схожі новини