Передплата 2024 «Добра кухня»

Події в Одесі - це перш за все результат партійних квот

Я відразу казав, що призначати екс даішника Закарпаття Луцюка начальником Одеського УМВС — абсолютна дурня. З цим всі ( в тому числі й Аваков ) погоджувалися. Але депутат Батьківщини Дубовий вирішив, що Одеса — його квота за вірність.

В результаті міліція злочинно бездіяла, споглядаючи на накопичення приїжджих колорадів у центрі Одеси. Жодного нового зама пан Луцюк так і не призначив. Начальником міськуправління стала людина місцевого кримінального авторитета, по сумісництву — депутата ПР. Три з чотирьох начальників міських райвідділів поїхали у відпустку закордон. Жодних планів сил і засобів на заплановані масові мітинги розроблено не було. Негласно всім у ручному режимі керував заступник по гром. безпеці Фучетжі. Під його керівництвом міліція фактично стала на захист терористів, які камінням, а потім і автоматами убивали проукраїнських демонстрантів. Явна демонстрація вседозволенності екстремістів-колорадів, які убивали одного за одним проукраїнських активістів, стала основною причиною вибуху насилля ультрасів. Десятки смертей людей — на совісті одеського міліцейського начальства.

Міністр Аваков правильно зняв недолугого Луцюка. Хоч мав це зробити давним давно. Проте, вже наступного ранку в Одесі висадився партійний десант на чолі з Дубовим. Спочатку вони намагалися добитися перекваліфікації наказу:замість зняти- тимчасово відсторонити. Коли це не вдалося — пробили наказ про призначення одіозного Фучеджі виконувачем обов'язків!

Це він буде зупиняти вже проанонсований реванш колорадів?

Це він не допустить відбудови сепаратистського табору на Куликовому полі?

Чи все простіше? Він допоможе захопити ринок "7 км", де вже вчора почалася рейдерська атака. Він забезпечить перемогу мера від мафії, який пообіцяв скинути 20% у потрібну партійну скриньку.

Час припинити партійні ігрища! Депутати повинні писати закони, а не призначати начальників міліції та губернаторів.

Міліція повинна захищати людей і знешкоджувати злочинців.

Глава мафії Півдня "Ангел" ( який при мені був у міжнародному розшуку) не повинен встановлювати свої правила. Його ставленник не повинен керувати Одесою.

Час пішов на години.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень