Передплата 2024 «Добра кухня»

Обов'язок нової української влади: не Женева, а Київ!

Женевські угоди не могли дати і не дали нам нічого іншого, ніж шанс почати діяти. Як і на Майдані, міжнародна підтримка є лише допоміжною. Але застосувати силу до терористів і почати діалог з власними громадянами – обов'язок нової української влади

Тому не Женева, а Київ має посилити східні області спецпідрозділами МВС та СБУ. І твердою рукою забезпечити спокій і порядок.

Не Женева, а Київ має притягнути до відповідальності керівництво ПР і КПУ за антиконституційні закони 16.01, які й привели до великої крові в Україні. Не помічати їх ролі в сепаратистських шабашах і підписувати з ними декларації — неприпустимо. Непокаране зло регенерує себе.

Не Женева, а Київ мають організувати діалог зі східноукраїнськими місцевими елітами. Через голови мафіозних кланів треба шукати порозуміння з міськими головами та депутатами міст і районів, щоб через посилення самоуправління перевести енергію з "проти Києва" на "за кращу організацію життя".

Не Женева, а Київ має оприлюднити нову Конституцію як план нової країни для всіх, а не для обраних.

Часи більшовицького "хто не з нами — той проти нас" мають закінчитися. Святий Августин вчив: "В питаннях важливих — єдність, в сумнівних — свобода, у всіх інших — любов".

Схожі новини