Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

ЦЕ КОМПРОМІС? БІЛЬШЕ СХОЖЕ НА прелюдію до обману!

Ніч перед ранком надзвичайної сесії Верховної Ради.

Читаю нового толмача Януковича — пані Лукаш за підсумками раунду консультацій. Маю інформацію від нашого боку... Який такий компроміс ? ! Торгуються ? ! Про що мова? ! Вони у владі раніше нічого не розуміють про суть протесту на вулицях країни !

1. ПР + комуністи — скасовуйте диктаторські закони від 16 січня. Вибачтеся за них перед українським народом. Без всяких умов і торгівлі! (на кшталт згодні )

2. Припиніть війну проти власного народу — відпустіть заручників, що Ви взяли на вулицях країни — припиніть кримінальні переслідування протестуючих. Проголосуйте акт амністії, випустіть політичних ув'язнених. Випустіть Тимошенко... І тут — заклинило !... Про Тимошенко і згадувати бояться... з випуску людей з в'язниць — торгуються... ви нам будівлі — ми вам повернемо заручників... Офігелі !

3. Відправте кривавий і безглуздий уряд Азарова у відставку. ( немає чіткої відповіді )

4. Припиніть викручуватися і поверніть країні законну конституцію 2004 року. У нових координатах системи влади — призначимо дострокові вибори президента... (за підсумками консультацій — повний ступор )

І це компроміс ? Це рішення питання — відповідь людям на Майдані ? ! Я ТАК НЕ ВВАЖАЮ !

КРИЗА НЕ дозволена, як на мене. Не треба розводити ! Треба запропонувати народу РЕАЛЬНІ відповіді на поставлені питання. І це, перш за все, ЗМІНА існуючої системи влади — гнітючої права і свободи людей. А на це відповіді немає !

Вранці засідання фракції. Будемо визначати лінію поведінки в таких умовах.

Моя особиста позиція :

За відставку Азарова, Захарченко та інших " фахівців " ГОТОВИЙ проголосувати. В уряді цьому та інших урядах Януковича не брати участь. Формувати уряд можна лише тоді, коли його сформує тільки нова більшість у ВР- більшість не Януковича.

За торгівлю навколо амністії — голосувати не буду. Амністія повинна бути безумовною і включати всіх політв'язнів.

Диктаторські закони від 16 січня — не визнаю, тому як приймали, нехай так і скасовують...

Без голосування з повернення до конституції 2004 року, до парламентсько -президентської республіки — всі ці кроки влади на врегулювання — фікція...

Схожі новини