Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Для чого ми збираємося 15 грудня о 12.00 на Майдані?

"Хочеш змінити світ – почни з себе", – вчив Ганді. Найкраще це зробити разом на Майдані.

Для чого ми збираємося 15 грудня о 12.00 на Майдані?

1. Щоб продемонструвати Януковичу незмінність своїх вимог відставки Уряду, євроінтеграції та дострокових виборів. Ніяке словоблуддя круглих столів не замінить нам цього конкретного результату.

2. Щоб дати сигнал олігархам — час виходити з-під ярма Межигір'я. За відставку Уряду вже готові підписатися близько 230 депутатів. Треба посилювати тиск і розвалити вчорашню більшість.

3.Щоб продемонструвати Путіну, що будь-яка купівля України з рук Межигірських старців є тимчасовою. Янукович, Азаров і Рибак де-юре ще керівники держави, але де-факто влада над новою Україною їм вже не належить.

4.Щоб підтримати тих, хто самовіддано мерзне на нашому Євромайдані. Незнищенність Майдану, його розростання — основа неминучості змін в країні. Всі плани зачисток і введення надзвичайного стану — нереальні, поки там стоять цілодобово 20-30 тисяч людей з усієї України. Треба їх підтримати.

5. Щоб продемонструвати Європі, що наш цивілізаційний вибір — незмінний. Хай українські політики вчорашнього дня говорять, що хочуть, але ми приєднуємося до євроспільноти через їх голови.

Україна — це Європа.

Схожі новини