Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Вони-то вступили, але Україна тут ні при чому!

Ситуація прояснилася. Янукович разом з Азаровим, беркутом і тітушками обмеженим колективом вчора вступили до Митного союзу. Персонально, особисто, самостійно, за гроші... Вони то вступили, але Україна тут ні при чому!

На душі навіть як то полегшало — не потрібно формувати важкі компроміси, вибудовувати толерантні баланси, запрошувати міжнародних посередників. Все, раз вступили — нехай пакують валізи і відправляються в Сочі, Караганду, Калугу — мені все одно. Країна йде в іншому напрямку!

Таке відчуття, що всякий раз перед запланованим мітингом, Янукович напередодні, як спеціально мотивує людей — кидає всім нам виклик і пробуджує обурення! Що це — повна втрата орієнтації, або стратегія войовничого тирана, що живе в паралельному всесвіті — оцінити важко. Як кажуть, — не шукай логіки там, де ти її не клав.

Ясно одне, — Янукович наполягає на своїй колишньої лінії поведінки, із завзятістю сліпця ігноруючи десятиденні протести в країні. Він думає, що може ігнорувати протести. Він думає, що тримає все у своїх руках. Він думає, що все розсмокчеться... Навіть не впевнений — чи думає він взагалі?!

Йде якийсь нескінченний картковий блеф, ставка в якому — країна. Будемо гадати, що і як?

По-моєму — настав час розкритися!

8 грудня в неділю в 12-00 приходьте на Майдан. Домовимося про долю країни без нього. Вирішимо і зробимо! Досить розмов!

Схожі новини