Передплата 2024 ВЗ

Банду знесе тільки загальний страйк

Сьогодні зранку ми прокинулися в іншій країні. Йолка на крові стала символом того, що влада остаточно перестала дотримуватися Конституції. Це означає, що ми також можемо діяти не тільки по закону.

Для цього є простий, зрозумілий, доступний, мирний шлях. Він називається — страйк.

Завтра ми маємо зібрати весь Київ у ще більшій кількості, ніж 24 листопада. З понеділка столиця має бути заблокована. Наш загальний страйк змете цю владу.

Янукович має піти!

На сьогоднішній день єдиний спосіб відправити його геть є солідарна позиція Києва і всіх інших українських міст. Ми маємо з понеділка заблокувати Київ так, як зараз заблокована ця Михайлівська площа.

Звертаюся зараз до водіїв: заблокуйте в понеділок центр української столиці.

Звертаюся до українських студентів: наших — б'ють. Ваших друзів-студентів били руками, ногами і палицями. У понеділок півмільйона студентів столиці, підкреслюю, усі півмільйона мають бути на вулиці.

Так ви помститесь цій банді за своїх друзів. Виходьте на вулиці!

Шановні студенти, у понеділок вас нічому не навчать на заняттях. Уся наука зараз на площах.

Виходьте і захищайте своє життя, свою країну, своє європейське майбутнє.

Звертаюся зараз до всіх інших. Зокрема, до спортсменів: виходьте на площі і захистіть людей. Сьогодні нам потрібен ваш захист. Гуртуйтеся усі для захисту людей. Доведіть усім, що у цій країні є не тільки бандити, а справжні спортсмени, які вміють захистити свою гордість, своїх дітей, своє майбутнє, свою країну.

Хочу також звернутися до міліції. Сьогодні ви стали силою бандитизму. Я звертаюся до батьків, дружин, дітей міліціонерів. Згадайте, за всі роки мого перебування на посаді міністра я жодного разу не кидав вас проти людей.

Ви — люди, ви — кияни, ви — українці. Припиніть виконувати бандитські накази. Я знаю, хто віддав учора наказ.

Переконаний, ніхто не забуде того, що волю Януковича розігнати ЄвроМайдан виконав міністр Захарченко. Він заслуговує на трибунал.

Ми не забудемо, що начальником Київського міського управління міліції є генерал Коряк. Він також віддав такий самий наказ. Не забудемо, що до цього причетний і його заступник, начальник міліції громадської безпеки.

Ми не забудемо всіх командирів "Беркута". Зараз вони мають зупинитися!

Їм ще не пізно схаменутися, зупинитися.

Міліціонери, сім'ї, діти — подивіться: тут український народ. Зупиняйте своїх батьків. Не відпускайте їх з дому. Припиняйте виконувати накази банди.

Може довго перераховувати, до кого я звертаюся.

Але тут — на площі, сьогодні, завтра, у понеділок і до перемоги ми потребуємо всіх: пенсіонерів, студентів, лікарів, вчителів, міліціонерів. Усіх тих, хто не хоче жити по бандитських понятіях.

Конституцію сьогодні затоптали кров'ю дітей.

Я сам — батько. Мого сина сьогодні вночі також заділи кийками. Тому я маю право кликати всіх батьків — захистіть дітей!

Захистіть майбутнє!

Захистіть Україну!

І ми це обов'язково зробимо. З понеділка — страйк. І він знесе банду.

Схожі новини