Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гуртуйтеся та встановлюйте справедливість в своїй державі. Беріть владу в свої руки

Зрив підписання угоди з Європейським союзом — це вступ Януковича до клубу світових диктаторів з усіма очевидними наслідками для нашого народу.

Уже є перші докази цього історичного факту: побиття журналістів, хакерські атаки на незалежні ЗМІ, спроба виключити з ефіру програму Савіка Шустера, терор проти ректорів, які дозволили студентам вийти на Майдани. І це тільки початок.

Сьогодні, о 4-й годині ранку, на Майдані Незалежності Янукович кийками «Беркута» до крові забивав наших дітей, відбиваючи їм нирки, проламуючи голови, ламаючи руки та ноги.

Зараз я звертаюсь до всіх матерів та батьків України із закликом не залишити це без відповіді. Якщо ми мовчазно проковтнемо це звіряче насилля, якщо ми опустимо голови, зробимо вигляд, що нічого не відбулося і підемо займатися своїми буденними справами — тоді ми не варті свободи, не варті своїх дітей, які спільно вийшли на Майдани за наше з вами європейське майбутнє.

Криваву розправу з нашими дітьми розпочали рівно о 4-й годині ранку, у той самий час, коли ще один вбивця — Адольф Гітлер — так само оголосив нам війну. Розправившись з нашими дітьми, із нашою європейською мрією та встановивши диктатуру, нам теж оголосили війну. Тоді, у далекому 1941 році, увесь народ піднявся проти зла), всією своєю силою, сьогодні ми мусимо, зобов’язані зробити теж саме. Пропустимо час, потім буде запізно. Зло переможе.

Я звертаюся до всіх українців з проханням повстати проти диктатури та насилля Януковича. Я закликаю вас гуртом вийти 1 грудня о 12 годині до пам’ятника Т.Г.Шевченка. У відповідь на зрив підписання Угоди, у відповідь на розправу з нашими дітьми, на Майданах мусять повстати мільйони українців — тисячі вже не допоможуть в цій складній ситуації. І головне — не розходитися з Майдану, поки режим не буде повалено мирним шляхом. У нас є попереду ніч для зборів. Летіть, їдьте, ідіть пішки в Київ з усіх куточків України, але зберіться всім народом 1 грудня і зробіть так, щоб Януковичу кожна крапля крові наших дітей, наше загублене європейське майбутнє не дали спокою ні на цьому, ні на тому світі.

Не чекайте, що цю роботу хтось зробить за нас. Це наша справа, наше життя. Наша свобода. Повстаньте та відмийте наші Майдани від крові.

Якщо ми всі залишимося на диванах перед телевізорами і не примусимо режим здатися, тоді ми не маємо права ні на що скаржитися, тоді ми варті принижень та диктатури.

Але я вірю в українську націю, вірю у справедливу місію нашого народу, у еволюцію людства, вірю в кожного з вас. Гуртуйтеся та встановлюйте справедливість в своїй державі.

Беріть владу в свої руки.

Слава Україні!

Юлія Тимошенко,

Качанівська колонія,

м. Харьків

30.11.2013

Схожі новини