Передплата 2024 ВЗ

Дякую, Михайле Івановичу!

Ризикую стати єдиною жінкою, яка висловиться на футбольну тему… І все ж ризикую.

Насамперед хочу подякувати футболістам збірної України за прекрасну гру. Всім!!! Ви молодці. Грали — СУПЕР! Після голу Романа Зозулі склалося враження, що збірна Франції морально знищена... Браво, збірна України! Вистояли і довели, що перемагати можна і французів.

Але найбільшу подяку хочу висловити головному тренеру — Фоменку.

Михайле Івановичу, низький Вам уклін і подяка за роботу. Ви взяли команду в жахливому стані і з жахливим результатом. Поки деякі уславлені в минулому футболісти, а тепер тренери, то брали, то кидали збірну, Ви не побоялися. І зробили, здавалося, неможливе — повернули команду в боротьбу за участь у Мундіалі-2014. А потім іще й розтлумачили нашим гравцям, що Францію можна і треба перемагати! Шкода, що перемога над французами далася нам ціною втрати Федецького і Кучера. У Парижі вони не зіграють. Але — a la guerre comme a la guerre. Мусив же Федецький якось того Рібері зупинити… Артем — молодець!

Чесно кажучи, вірила у перемогу наших хлопців, і голосувала в опитуванні на сайті «Високого Замку» за перемогу нашої збірної. Усю гру дивилася на одному подиху. Навіть під час перерви нікуди не відходила від телевізора... Шкода лише, що матч відбувся не у Львові. Переконана, що львівські вболівальники можуть поставити на коліна будь-яку збірну, не тільки Францію.

У Львові, гадаю, наші забили б і третій гол! Добре, що перший віце-президент ФФУ Стороженко, який практично сам дискваліфікував «Арену Львів» (написав листа з такою пропозицією у ФІФА), уже подав у відставку…

Схожі новини