Передплата 2024 ВЗ

Офіційна заява щодо ситуації із нещодавніми провокаціями стосовно наших закладів

Компанія Холдинг емоцій «!Фест» вочевидь із здивуванням сприйняла заяви начальника управління охорони історичної спадщина ОДА Валерія Потюка на нашу компанію.

Не запропонувавши громаді жодного достовірного факту та використовуючи службове становище Валерій Потюк зробив декілька публічних заяв, мета яких дискредитувати нашу компанію. Окрім того пан Потюк чинив відвертий тиск на контролюючі та правоохоронні органи з вимогою нашого закриття.

Декілька днів ми намагались з’ясувати причини таких дій, усвідомлюючи їх небезпеку не тільки для нас, але й усієї підприємницької громади нашого міста. Сьогодні ми можемо констатувати, що на мові права — перешкоджання діяльності підприємства з метою створення проблем чи захоплення називається рейдерством та зловживанням службовим становищем. На нашу думку, це чи не єдина ціль, котру переслідує пан Потюк.

Окремо слід відзначити, що пан Потюк має відношення до ресторану, який розміщений у Пороховій Вежі, можливо він сприймає нас як конкурентів. Вимоги посадовця закрити усі або окремі наші ресторації отримали негативні та адекватні оцінки з боку Міського голови Львова та губернатора Львівської області, про що свідчать відповідні заяви.

У цій ситуації нам вселяє надію, що, в разі недемократичних та загрозливих для громади дій ми здатні об’єднатись та виступити єдиним фронтом, щоб захистити свої інтереси та інтереси підприємництва.

Ми вважаємо, що діями пана Потюка повинні зайнятися правоохоронні органи, підстави для цього були їм передані юристами нашої компанії.

Як небайдужі до долі міста громадяни ми будемо добиватися того аби до посадовця Потюка були застосовані дисциплінарні дії, аж до звільнення з посади в органах виконавчої влади. Подальше перебування Валерія Потюка на будь-якій державній посаді вважаємо аморальним та неможливим для громадянського суспільства, яке щойно зароджується в Україні.

Користуючись нагодою хочемо щиро подякувати усім нашим друзям в Україні та за кордоном, завдяки Вашій активні позиції та небайдужості ми не залишились одні. Тепер ми відчуваємо ще більший обов’язок перемогти свавілля чиновників. Обіцяємо, що і надалі тішитимемо новими цікавими проектами та робитимемо наше місто та нашу країну кращими і більш цивілізованими.

Боротьба триває…

Прес-служба «!ФЕСТ»

Схожі новини