Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Міліцейські спецназівці стріляли у журналістів та... дітей!

Неординарно вирішило ближче познайомити журналістів та підлітків з бійцями загонів спецпризначення міліції керівництво ГУ МВСУ у Львівській області. Де найкраще пізнається людина? В бою! Отож охочих побачити вправність спецназівців запросили на справжній бій. Щоправда, стріляли під час цих баталій не кулями, а кульками з фарбою...

Уперше В УКРАЇНІ у Львові керівництво міліції та пейнтбольного клубу “БЗ” провели змагання з пейнтболу серед загонів спецпризначення. Участь у змаганнях взяли команди спецпідрозділів міліції “Титан”, “Сокіл” і “Беркут”. Долучилися до змагань і команда львівських журналістів та дитяча команда Новояворівського міжшкільного навчально-виробничого комбінату.

Кращими виявилися “соколята”. Та судді на чолі з начальником ГУ МВСУ у Львівській області генерал-майором Олександром Рудяком прийняли соломонове рішення. “Міліціонери тренуються щодня, в той час як для дітей це лише хобі”, — зазначив пан Рудяк і віддав свій голос за дитячу команду. Отож перше місце у змаганнях з пенйтболу посіли старшокласники з Новояворівська.

Схожі новини