Передплата 2024 «Добрий господар»

Самбірський баскетбольний клуб виборов срібло Вищої ліги України (ФОТО)

  • 26.04.2024, 15:50
  • 512

Змагання із баскетболу відбулися у Києві. Вони тривали вони впродовж 19−21 квітня. Львівщину представляла команда «Самбір»

Фото Львівської ОВА
Фото Львівської ОВА

За результатами змагань баскетболісти поступилися лідеру регулярного чемпіонату — слобожанському «Прометею» з рахунком 40:106.

Команда здобула «срібні» нагороди Вищої ліги.

«Зараз Самбірщина є одним з найбільш спортивних районів Львівської області. Такі висновки можна зробити, проаналізувавши кілька факторів: перше — це кількість учасників та результати, які щороку демонструють команди з різних видів спорту на найбільш престижних комплексних змаганнях області - „Спортивних іграх Львівщини“; друге — це те, що загальноосвітні школи району є чи не найактивнішими учасниками „Шкільної Ліги“; а сьогодні ми дякуємо БК „Самбір“ — віцечемпіону національної Вищої ліги з баскетболу. Відтак такий результат — це не лише привід пишатися командою, але і нагода подякувати усім за кропітку злагоджену роботу: тренерському складу, гравцям, вболівальникам, представникам місцевого самоврядування і, звісно, меценатам та партнерам, адже без їхньої підтримки важко би було досягти такого результату», — зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім'як.

Схожі новини