Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові звільнять водія, який вигнав з маршрутки промоклу дитину

  • 05.10.2016, 13:04
  • 3 454

Водія автобуса №138, який у Львові вигнав промоклу дитину з транспорту, звільнять з роботи.

Щоправда, у тому випадку, якщо на цьому наполягатиме сім’я хлопчика, повідомляє прес-служба ЛМР.

Таке рішення повідомив міському управлінню транспорту та зв’язку в.о. директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та ПЕК Львівської ОДА Роман Кокотайло. Оскільки автобусний маршрут №138, в якому трапився інцидент, обслуговує обласний перевізник.

«До нас поступила інформація, що водій автобусного маршруту №138 вигнав з машини 11-річну дитину, яка промокла під дощем. Ми цю інформацію передали в департамент розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та ПЕК Львівської ОДА. Керівник департаменту запевнив, що з водієм буде проведено роботу, домовлено про зустріч сім’ї хлопчика з перевізником та водієм», ― зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР зазначив Віктор Щир.

Покарати водія обіцяє і керівництво ПП «Соп-транс», яке обслуговує маршрут №138.

«Як тільки ми дізнались про цей інцидент, ми одразу розпочали службове розслідування та вже зв'язались з родиною цього хлопчика. Водій вибачиться перед дитиною, та, ймовірно, буде звільнений. І так буде з кожним нашим водієм, який дозволить собі цинічне і нешанобливе ставлення до пасажирів», ― повідомив у коментарі ZAXID.NET власник ПП «Соп-транс» Олег Сторожишин.

Про цей випадок написала обурена мама хлопчика у соцмережах, ситуація набула розголосу у ЗМІ. Вона розповіла, що 4 жовтня під час сильного дощу водій маршруту №138 (вул. Дж. ВАшингтона ― с. Лапаївка) вигнав з машини 11-річного хлопчика, який промок під дощем. Інцидент трапився на вул. Окружній.

Схожі новини