Передплата 2024 ВЗ

Виграв у лотерею понад… 1,7 мільярда доларів

Щасливчик погодився одержувати гроші протягом 30 років

Рекордний джекпот у розмірі 1,73 мільярда доларів накопичувався протягом 35 тиражів лотереї Powerball. Фото fox2now.com.
Рекордний джекпот у розмірі 1,73 мільярда доларів накопичувався протягом 35 тиражів лотереї Powerball. Фото fox2now.com.

У американському штаті Каліфорнія зірвано другий найбільший джекпот в історії популярної лотереї Powerball — 1,73 мільярда доларів! За інформацією AP, ця величезна сума накопичилася протягом 35 тиражів.

Аби зірвати у цій лотереї джекпот, треба «лише» вгадати шість цифр. Востаннє таке траплялося цього року ще у липні… Більший за розміром виграш у цій лотереї було виплачено тільки одного разу: у 2021−2022 роках на щасливчика, який зірве джекпот, чекали протягом 41 розіграшу.

Шансів на джекпот практично немає. Але комусь усе-таки щастить…

Шанси виграти найбільший грошовий приз у лотереї Powerball — один на понад… 292 мільйони. Тобто фактично жодних реальних шансів зірвати джекпот немає. І тим не менше, комусь усе-таки щастить… Цю лотерею спеціально розробили так, аби головні виграші траплялися лише зрідка — але при цьому були дуже великими.

Щасливчик, який раптом став мільярдером, вирішив одержати свої гроші 30 річними виплатами. Таке рішення переможці лотереї приймають у США нечасто. Зазвичай особи, яким удалося закреслити шість щасливих чисел, воліють отримати увесь виграш відразу (хоча в такому випадку сума головного призу значно зменшується).

Схожі новини