Передплата 2024 ВЗ

Інопланетні технології уже «працюють» на Землі?

Про їх використання й «тіла позаземних істот» розповів у Конгресі США під присягою (!) ексофіцер американської розвідки Девід Ґраш

Здається, дискусії про НЛО (неідентифіковані летючі об'єкти) розгоряються з новою силою... Колаж theprint.in.
Здається, дискусії про НЛО (неідентифіковані летючі об'єкти) розгоряються з новою силою... Колаж theprint.in.

Колишній офіцер-розвідник Девід Ґраш, який служив у спецпідрозділі Пентаґону (AARO), що займається НЛО, дав сенсаційні свідчення під присягою. На двопартійних слуханнях у Конгресі Ґраш заявив, що США вже давно володіють позаземними технологіями. Звісно, впевнений він, влада це приховує… На слуханнях виступили також колишні військові пілоти, які розповіли: вони багато разів зустрічалися в небі із загадковими об'єктами, рух яких суперечив відомим людству законам фізики.

Девід Ґраш, який служив у Національній агенції геопросторової розвідки й донедавна був членом пентаґонівського Офісу з питань будь-яких аномалій (AARO), дав свідчення під присягою на слуханнях у Підкомітеті з нагляду Палати представників, інформує tvp.info.

Ексофіцер розвідки Девід Ґраш засвідчив під присягою на слуханнях у Конгресі, що США вже давно володіють позаземними технологіями. Фото abcnews.go.com.
Ексофіцер розвідки Девід Ґраш засвідчив під присягою на слуханнях у Конгресі, що США вже давно володіють позаземними технологіями. Фото abcnews.go.com.

Як розповів Ґраш, США володіють певними технологіями позаземного походження ще з… 30-х років минулого століття. А також практично не ушкодженими летальними апаратами інопланетян та їхніми тілами… У Сполучених Штатах, засвідчив колишній розвідник, постійно діє програма «зворотньої інженерії», у рамках якої учені намагаються відтворити інопланетні технології, що перевершують земні.

Звідки у Ґраша така інформація? Як стверджує, одержав її, працюючи в AARO. Мовляв, говорив із десятками свідків, що мали контакт із НЛО (неідентифікованими летючими об'єктами). При цьому Ґраш розповів, що він і його дружина також пережили «щось дуже приголомшливе»…

Ґраш припустив, що керівник команди AARO Шон Кіркпатрік, який раніше також свідчив на слуханнях у Конгресі, говорив неправду, коли казав, що не має достовірних доказів щодо позаземних технологій. За словами пана Девіда, під час своєї роботи в AARO він особисто бачив такі докази й опитував відповідних свідків. Ґрашові, за його словами, відомо про «багатьох його колег, які були фізично поранені» внаслідок контактів із чимось на кшталт НЛО… Ексрозвідник, одначе, відмовився розповісти подробиці на відкритих слуханнях, заявивши, що скаже більше на закритому засіданні.

«Чорний куб всередині прозорої сфери»…

На слуханнях у Конгресі також виступили двоє колишніх військових льотчиків, Раян Ґрейвс і Девід Фрейвор.

Як розповів Ґрейвс, 2014 року поблизу військової бази США у Вірджинія-Біч два винищувачі F/A-18 пролетіли за кількадесят метрів від «чорного або темно-сірого куба всередині прозорої сфери». Колишній льотчик зазначив, що схожі об'єкти різні пілоти бачили протягом останніх восьми років, і що рух цих об'єктів суперечив законам фізики. Зокрема, попри ураганний вітер, вони залишалися у повітрі нерухомими, а потім буквально миттєво розганялися до надзвукової швидкості…

За словами Ґрейвса, цивільні й військові пілоти «регулярно» стикаються з незрозумілими повітряними явищами (UAP), але майже ніколи не повідомляють про такі факти офіційно — через страх за свою репутацію і подальшу кар'єру. «Якби всі могли бачити дані датчиків і відео, які бачив я, то наша національна дискусія змінилася б», — сказав Ґрейвс.

Колишній військовий пілот також засвідчив, що 2003 року субпідрядники авіабудівної компанії Boeing на базі ВПС США «Ванденберг» у Каліфорнії побачили «червоний квадрат», кожен бік якого був завдовжки близько 100 метрів. «Квадрат» наближався до бази з боку океану, зависаючи над ракетними пусковими установками протягом 45 секунд, а потім полетів геть… Того ж дня усе це повторилося.

Поділився своїм унікальним досвідом і Фрейвор. 2004 року він, пілотуючи винищувач F/A-18, побачив у небі білий об'єкт у формі цукерки Tic-Tac (відео тієї загадкової події, зняте з інших літаків і кораблів, раніше поширював Пентаґон). За словами Фрейвора, він бачив той білий об'єкт із відстані близько 800 метрів. «Біла цукерка» дуже швидко піднялася з низької висоти, подолавши 60 миль, і зникла з поля зору пілотів.

Як каже Фрейвор, той об'єкт заважав радарам, і водночас жодного сліду за собою не залишав… «Технологія, з якої ми тоді мали справу, була набагато досконалішою, ніж будь-яка відома, — впевнений експілот. — Воно могло за лічені секунди полетіти у космос і так само швидко повернутися». Фрейвор каже, ту загадкову історію ніколи серйозно не розслідували.

«Американці мають право знати про позаземні технології»

Конгресмени запитали усіх трьох свідків: чи об'єкти, про які ті розповіли, досліджували військовий потенціал США, зокрема, чи цікавилися пусковими установками ракет із ядерними боєголовками? чи ті об'єкти потенційно можуть становити для людства «екзистенційну» загрозу?

На ці запитання усі свідки відповіли ствердно. Водночас вони не вірять у те, що невідомі об'єкти належать іншим державам нашої планети. Мовляв, це надто досконалі технології, які наразі не доступні землянам…

«Сьогодні розбираємося, що насправді відбувається з UAP, — заявила перед слуханнями конгресменка-республіканка, колишня військова льотчиця Анна Пауліна Луна. — Почуємо людей, які мали особистий досвід, а не бюрократів із Пентаґону, яких відправили блокувати розслідування». За словами Луни, вона сама знає багато подібних історій пілотів, які спостерігали у небі незрозумілі явища.

«Закликаю наших військових керівників і представників розвідки надати американському народу більше інформації про UAP», — заявив конгресмен-демократ Дастін Московіц. На його думку, Пентаґон знає про НЛО набагато більше, ніж заявляє про це публічно… Московіц також процитував заяву лідера демократів у Сенаті Чака Шумера: «Американці мають право дізнатися про технології невідомого походження, позаземний розум і незрозумілі явища у небі».