Передплата 2024 «Добра кухня»

Новітній фюрер - Путін

Було відразу зрозуміло, що новітній фюрер повністю і у всьому копіює «рідного брата» - Гітлера, в тому числі і головний розрахунок на бліцкриг

Війна увірвалась в наше життя несподівано. Ми знали, що вона невідворотна, але не хотіли і не могли у це повірити. Ми хотіли помилитися.
Але, на превеликий жаль, - не помилились!

О 5-й годині ранку 24 лютого 2022 року два потужні вибухи, які ми почули - назавжди розділили наше життя - те, що було до війни, і те, що відбувається зараз.

Неймовірно довгим був перший день війни і неймовірно важким. Важким психологічно. Нам надзвичайно важко усвідомити, що це не кадри з телевізора, де можна побачити, як заходить на бойовий курс бомбардувальник і кидає свій смертоносний вантаж на вашу домівку, на ваших дітей і онуків. Це — реальність. Виття сирен, вибухи, трагічні і героїчні новини. Нам треба звикнути, що вже більше того життя, яке було до війни, - не буде. Нам треба звикнути до того, що нас чекають важкі і трагічні дні війни.

Скільки їх буде - невідомо, як і невідомо що буде з нами, з нашою сім‘єю і з нашою країною. Друга армія у світі перейшла наші кордони від Чорного моря до західних окраїн. Масований наступ десятків тисяч ворожих солдатів, броньованої техніки переслідує фактично єдину мету - знищити нас, як народ.

Так хоче їх новітній фюрер - такий російські солдати отримали наказ.

Коли побачили перші кадри цієї навали, складно було усвідомити, як це все зупинити і знищити. Іншого шляху немає: або вони знищать нас і наш народ, або ми переможемо.

Було відразу зрозуміло, що новітній фюрер повністю і у всьому копіює «рідного брата» - Гітлера, в тому числі і головний розрахунок на бліцкриг, тобто - швидку війну. Йому потрібна швидка війна, поки світ не оговтався після цієї неочікуваної агресії. Це вже все було в історії, і ми знаємо приклади, як тому фюреру вдалося це все реалізувати, і що надалі з цього вийшло.

І Путін пішов цим же шляхом. Головне - захопити столицю, знищити обраного народом президента і поставити управляти країною свою маріонетку.

Цей план може бути виграшним тільки тоді, якщо реалізувати його не пізніше, ніж за два дні. Механізм реалізації дуже простий - зайти через Білорусь, захопити один з аеродромів біля столиці, висадити десант до 5-8 тисяч спецпризначенців добре підготовлених десантно-штурмових бригад і доповісти своєму фюреру про перемогу.

Але - не вдалося! Чому не вдалося - відповідь дуже проста. Можна перемогти у війні армію, але не можна перемогти народ! У нас є і армія, яку важко перемогти, у нас є і народ, якого неможливо перемогти.

Попереду багато горя і трагедій, але й радість перемоги. Навряд, чи новітній фюрер доживе до справедливого суду за все, що він скоїв. Для нього і його сподвижників, суд - це великий привілей.

Бліцкриг не вдався.

До перемоги ще треба пройти певний шлях. На цьому шляху будуть втрати, але буде й перемога. Перемога добра над злом, бо в нас є героїчна армія, і ми - великий народ.

Читайте також: Це не персонажі голлівудських фільмів – це українці

Схожі новини