Передплата 2024 «Добра кухня»

Трамвай на Сихів поїде 17 листопада

Цього дня в лотерею розіграють п’ять місячних абонементів на проїзд.

Перший трамвай на Сихів поїде 17 листопада. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, який приїхав на вулиці Угорську-Навроцького і оглянув хід виконання завершальних робіт. Тут повним ходом працюють робітники і техніка компанії “Онур”. Облаштовують розворотне кільце на розі вул. Угорської та просп. Червоної Калини, проводять роботи із благоустрою, озеленення, замощують хідники.

10 листопада планують провести тестовий запуск трамвая без пасажирів і після цього усунути недоліки, якщо такі будуть. За всіма роботами здійснює нагляд французька фірма “Еджіс Інтернешнл”.

Трамвай тимчасово курсуватиме з пл. Соборної до кінотеатру ім. О. Довженка. Директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза розповів: “За своїм повним маршрутом, до місця колишнього ринку «Санта-Барбара», трамвай поїде ще до кінця цього року”.

Андрій Садовий наголосив, що будівництво трамвайної колії на Сихів — один з найбільших інфраструктурних проектів, реалізованих в Україні за часи незалежності. “Прокладено 11,5 км колії. Загальна вартість проекту — понад 25 млн. євро”.

Тим часом у трамвайне депо на вул. Городоцькій прибув останній, сьомий новий трамвай “Електрон”. Ці сім красенів місто отримало від нашого підприємства-виробника. Готуються до святкової події у ЛКП “Львівелектротранс”. У день запуску трамвая на Сихів на перших пасажирів чекають різноманітні акції та флешмоби. У цей день всі квитки на проїзд на сихівському маршруті будуть акційними. П’ять місячних абонементів на проїзд в електротранспорті отримають власники квитків, які переможуть у лотереї.

Схожі новини