Передплата 2024 «Добрий господар»

Кожен четвертий власник Android користується ПРИВАТ24

  • 26.06.2013, 17:41
  • 933

Кожен четвертий український власник Android смартфона користується платіжними додаткам для електронного банкінгу Приват24

Як повідомили в ПриватБанку, 1 червня кількість завантажень Приват24 для Android перевищила 600000 шт/, що стало абсолютним українським рекордом і значним досягненням серед банківських додатків глобального Google Play. Всього ж в Україні, за даними мобільних операторів, на 1 червня Android смартфонами користувалися понад 2,3 мільйона абонентів.

"Остання версія Приват24-смарт набула принципово нової функції — можливість розпізнавання будь-яких карт камерою смартфона, — говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. — Цей простий і зручний спосіб прийому платежів доступний тепер кожному Клієнту".

Також в оновленій версії смарт-банку істотно поліпшено функції замовлення та активації карт Visa internet, оновлено виписки по рахунках корпоративним клієнтам, сервіс пошуку банкоматів, терміналів та відділень банку.

Додаток Приват24-смарт доступний для безкоштовного завантаження на Google Play. На сьогодні день цим та іншими мобільними платіжними додатками ПриватБанку користується понад 1 млн. клієнтів. Загальна кількість клієнтів системи он-лайн-банкінгу Приват24 в Україні, за даними на 25 червня 2013 року, становить понад 3 млн. осіб, за добу користувачі системи здійснюють 500 тис. трансакцій, середній розмір однієї трансакції становить близько 400 грн.

Схожі новини